Stor rift om sæsonkort til sæson 2024/25

Sæsonkortsalget er i fuld gang til den kommende sæson. 94,7% af sidste sæsons sæsonkortholdere har gentegnet sit kort og da nysalget startede torsdag eftermiddag, gik det hurtigt med de resterende pladser.

 

Til den kommende sæson sætter vi endnu engang rekord i antallet af sæsonkortholdere i Middelfart Sparekasse Arena.

 

For at tilgodese den store efterspørgsel på sæsonkort har vi åbnet op for yderligere pladser på AD Danmark Tribunen, så endnu flere har fået muligheden for at købe en fast siddeplads til den kommende sæson. Faktisk er efterspørgslen så stor, at vi i skrivende stund blot har 9 siddepladser tilbage til sæsonkortholdere. Når de er blevet købt kommer der ikke flere i salg, så ønsker man sig en plads, er det om at være hurtig.

 

Hos fanklubben HK Ultras er man ligeledes vokset sig endnu større. De har også allerede nu – lang tid før sæsonstart – flere medlemmer end de havde i slutningen af sidste sæson. De har i omegnen eg 30 pladser tilbage, før de også må melde udsolgt.

 

Læs alt om sæsonkort, HK Ultras Fankort Premium og hvad de gælder til her. 

 

Det ligner at vi til den kommende sæson endnu engang bliver rigtig mange mennesker i Middelfart Sparekasse Arena. Vi glæder os til at tage hul på den nye sæson med så mange trofaste sæsonkortholdere på lægterne!

 

På gensyn i Middelfart Sparekasse Arena.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer