Vi tager hul på det europæiske eventyr i Bukarest

Ventetiden er ovre! Siden d. 21. juni hvor vi fik at vide, at vi i sæson 24/25 skulle spille EHF Machineseeker Champions League har vi forberedt os frem mod denne kamp. Åbningskampen mod det Rumænske mesterhold, Dinamo Bucuresti, i Sala Polivalentă.

Inden vi dykker ned i modstanderholdet, kan du her få et hurtigt overblik over turneringsformatet. De 16 deltagende hold er delt op i 2 puljer af 8 hold. Her møder alle hinanden på hjemme- og udebane i det man kalder gruppespillet. De 2 bedste fra hver pulje kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne, mens de hold der bliver nr. 3, 4, 5 eller 6 går i 1/8-dels finalerne. Her krydser man med et hold fra den modsatte pulje og spiller én kamp ude og én kamp hjemme om at komme i kvartfinalerne. De hold der ender som nr. 7 eller 8 i gruppespillet er ude af turneringen.

Med det på plads, kan vi tage et nærmere kig på modstanderen fra Rumænien.

Det er for vores vedkommende ubetrådt land, at spille gældende kampe uden for landets grænser, mens det for hjemmeholdet er hverdag at deltage i de forskellige europæiske turneringer. Hele 9 gange i træk er Dinamo Bucuresti blevet rumænske mestre og har i den seneste sæson også spillet stort i den næstbedste europæiske turnering, EHF European League. Her spillede de sig hele vejen til finalestævnet i Hamborg, hvor de dog måtte se sig besejret og sluttede på en fjerdeplads, efter et et-måls nederlag til Rhein-Neckar Löwen i bronzekampen.

Den nytilkomne Cheftræner, David Davis, råder over en solid trup med flere dygtige profiler. De kan være vanskelige at spille imod og især på deres intense hjemmebane, hvor det rumænske publikum kan skabe en vild atmosfære.

Vi er selv klar til at tage hul på turneringen og glæder os til at komme i gang. Onsdag tog vi afsted mod det østeuropæiske fra Billund Lufthavn, inden kampen afvikles torsdag aften kl. 18.45 dansk tid. Du kan se os i aktion og alle andre kampe i EHF Machineseeker Chamipions League 24/25 mod betaling på ehftv.com .

     

 

//FHK

 

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere