Nederlag til Aalborg Håndbold

I går måtte vi se os slået af Aalborg Håndbold efter en kamp, hvor vi i størstedelen af kampen jagtede at komme tættere på udeholdet.

Vi får en svær start på kampen, da vi allerede efter 7 minutter kommer bagud 4-1 på en scoring fra Simon Hald. Herefter kæmpede vi for at komme på omgangshøjde med udeholdet igen, og ved stillingen 7-8 efter 18 minutter på en scoring fra Anders Martinusen, var vi med i kampen igen. Dog afslutter vi anden halvleg med at brænde store chancer, der giver Aalborg mulighed for at trække fra og vi går til pause bagud 16-10.

Anden halvleg starter lovende for os, da vi scorer fire mål i træk og reducerer til 16-14 efter 33 minutter på en scoring af Martin Bisgaard. Aalborgs cheftræner, Mark Machulla, reagerer hurtigt med en timeout, hvilket resulterer i to hurtige mål til udeholdet, som bringer dem foran 18-14. Herfra blev det svært og vi formåede aldrig rigtig at komme helt tæt på igen, og Aalborg dominerer resten af opgøret. Vi ender med at tabe kampen 32-26.

Cheftræner Gudmundur Gudmundsson udtaler:

“I første halvleg kommer vi til chancerne, men vi brænder alt for mange store muligheder, og mod et så godt hold som Aalborg giver det dem en chance for at kontrollere kampen, hvilket de også gjorde. Det fortsætter i anden halvleg. Det er nok vores største udfordring i kampen, sammen med vores syv mod seks spil, der ikke fungerer for os, så det skal vi have kigget på.”

“Jeg synes, at holdet kæmper virkelig godt, og vi kommer også tættere på i anden halvleg. Det bliver tættere og tættere, men vi formår ikke at komme helt op, og så trækker de fra igen. Jeg vil rose drengene for at kæmpe og give alt, hvad de har.”

Kampens målscorere: Anders Martinusen 6, Reinier Taboada 4, Martin Bisgaard 4, Fredrik Mossestad 3, William Moberg 2, Arnor Vidarsson 2, Evgeni Pevnov 1, Einar Olafsson 1, Frederik Jægerum 1, Jonas Kruse 1, Mads Kjeldgaard 1.

Næste gang vi skal i aktion er på torsdag i Champions League, hvor vi får besøg af Füchse Berlin med bl.a. Mathias Gidsel og Lasse Andersson i Jyske Bank Arena i Odense. Du kan købe din billet til kampen lige her.