Svær aften i Gråkjær Arena

Fredag aften måtte vi desværre se os slået af TTH Holstebro i vores første ligakamp i sæsonen 24/25. Kampen startede med stærkt defensivt spil fra begge hold, hvor det var svært at komme til mål. Vores egen Thorsten Fries samt Sander Heieren fra TTH stod solidt, og først efter 6 minutters spil lykkedes det Anders Martinusen at udligne til 1-1.

Første halvleg var udfordrende for os, og som minutterne gik, fik TTH Holstebro udbygget en føring på 8-5. Efter en timeout fra Gudmundur Gudmundsson og et initiativ med syv mod seks fik vi kæmpet os tilbage i kampen, og med 30 sekunder tilbage af halvlegen bankede Jonas Kruse bolden i nettet til stillingen 11-10.

I anden halvleg fik vi mere kontrol over kampen, og i det 42. minut tog vi føringen, da Mads Kjeldgaard, der spillede en fremragende kamp og endte som topscorer, smed bolden i kassen til 17-18. TTH svarede dog hurtigt igen, og Edwin Aspenbäck bragte hjemmeholdet foran med ni minutter tilbage. Selvom vi var bagud 28-26 med fem minutter igen, kæmpede vi videre, og William Moberg udlignede til 28-28 med to minutter tilbage. Desværre blev en afgørende redning fra Sander Heieren og et mål fra Nikolaj Markussen i de sidste sekunder det, der afgjorde kampen til TTH’s fordel.

Kampens målscorere: Mads Kjeldgaard 9, Kasper Palmar 5, Evgeni Pevnov 4, Anders Martinusen 3, Lasse Balstad 2, Reinier Taboada 1, William Moberg 1, Frederik Jægerholm 1, Martin Bisgaard 1, Jonas Kruse 1.

Nu venter vores første Champions League-kamp på udebane onsdag mod Dinamo Buceresti kl. 18:45. Herefter er vi klar til at tage imod Skjern på hjemmebane søndag den 15. september kl. 20:00. Vi håber at se jer i hallen, så vi kan sende en masse opbakning i drengenes retning!