Afgørende 1/8 finale mod HC Midtjylland i Santander Cup

I morgen venter en spændende 1/8-finale i Santander Cup, hvor vi møder HC Midtjylland i en direkte duel om videre avancement i Santander Cup.

Forud for morgendagens opgør satte Kasper Young nogle ord på sine forventninger til kampen mod HC Midtjylland:

“Jeg forventer, at det bliver en tæt kamp. Det er et hold, der ligger i toppen af 1. division, som også er en meget konkurrencedygtig liga. Rent håndboldmæssigt er jeg sikker på, at vi nok skal kunne matche dem. Vi skal vise, at vi hører til i toppen af den danske håndboldliga. Når det så er sagt, forventer jeg, at de kommer med en masse vildskab og attitude, hvor de vil prøve at spille hårdt for at kyse os. De har ikke noget at tabe, så de vil helt sikkert kæmpe med alt, hvad de har.”

Når man går ind til en kamp af så afgørende betydning, er det vigtigt at finde det rette spændingsniveau og komme godt fra start. Heldigvis har truppen efterhånden en hel del erfaringer med så afgørende kampe:

“Jeg synes generelt, at vi er gode som trup til at gå ind i de her kampe. Vi ved, hvad det kræver af os. Vi har prøvet at blive slået ud for et par år siden, så vi er bevidste om, hvad det kræver. Vi spillede os til Santander Final4 sidste sæson og vil gøre alt, hvad vi kan, for at komme med endnu en gang. Det er sådan nogle oplevelser, vi spiller og træner hver dag for at være en del af.”

Fløjspilleren melder klar til 1/8-finalen:

“Vi skal være gode i vores forsvar og have gode målmænd, som vi plejer at have. Vi skal spille godt angrebsspil, og så er jeg sikker på, at vi nok skal tage en sejr over HC Midtjylland i morgen aften. Vi er klar!”

Kampen fløjtes i gang klokken 19.00 i Sportscenter Herning.
Følg kampen på Instagram eller se livescore  på appen Tophåndbold, som kan downloades i App Store eller Google Play.

// FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, accepterer du til brugen af disse cookies.  Læs mere