Optakt: Nummer 1 mod nummer 2

Der er topopgør søndag aften, når Aalborg Håndbold gæster postnummer 7000 til den 23. runde af Herreligaen. Begge hold kan cementere deres nuværende placering med en sejr, uden muligheden for at blive indhentet.

 

De røde lamper lyser og vi kan melde total udsolgt til opgøret mod Aalborg Håndbold. Det bliver en elektrisk kulisse, i en stuvende fuld thansen ARENA at topopgøret skal afvikles.

 

Kigger vi på gæsterne, fik de torsdag aften en tidlig forårsgave, da PSG smed point i deres Champions League pulje, hvilket sender nordjyderne direkte i kvartfinalerne i den bedste europæiske turnering. Kvartfinalerne afvikles først i slutningen af april, hvilket giver gæsterne en unik mulighed for at sætte tingene tidligt på plads i ligaen. Kan de tage de 2 point med hjem fra Fredericia vil de nemlig også have sikret sig grundspilssejren og da slutspillet først begynder på den anden side af påsken, vil det give dem en måned hvor de ikke er tvunget til at vinde nogle håndboldkampe og derfor kan spare spillere og finpudse deltaljerne frem mod en hektisk afgørelse på sæsonen.

 

Kan vi derimod holde de to point i Fredericia for tredje gang i træk mod Aalborg Håndbold, vil vi definitivt have sikret os grundspillets 2. plads, og kun være 3 point efter Aalborg med 3 runder tilbage. En 2. plads betyder også 2 point med over i slutspilspuljen, hvilket er en kæmpe hjælp på jagten mod semifinalerne.

 

Efter et tæt program med en fjerdeplads i Santander Final4 og en dejlig étmålssejr over ærkerivalerne fra KIF Kolding, har vi nu haft halvanden uge uden kamp. En pause der er blevet brugt på at pleje småskavanker og rette fokus på den kommende opgave.

 

Skal vi gøre os forhåbninger om at tage sejren, skal vi præstere over hele linjen. Forsvaret skal stå solidt og give gode arbejdsbetingelser for vores målvogtere, mens vi i angrebet skal spille med stor udnyttelsesprocent og få tekniske fejl.

 

Vi glæder os til at se

 

 

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer