Optakt: Brændende rivalopgør FHK vs. KIF

Med weekendens FINAL4 stadig hvilende tungt i bevidstheden, træder vi ind i onsdagens kamp mod ærkerivalen Kolding, en kamp der lover mere end blot point. Det handler om ære.

 

Efter en weekend, der bedst kan beskrives som udfordrende, er forberedelse og den indædte kampånd vigtigere end nogensinde.

 

– Det er et brændende hus i Kolding, så vi skal forberede os på en meget hård kamp. Der findes almindelige kampe, og så findes der specielle kampe. En kamp mod KIF er en speciel kamp, fortæller Evgeni Pevnov.

 

Effe beskriver en kamp, der altid ender med at være mere end bare et almindelig. Han fremhæver, hvordan visse kampe er unikke og ender med at skabe deres egne historiske øjeblikke. I de kampe bliver intensiteten af rivalisering og stillingen i ligaen blandet med stærke følelser og taktisk snilde, hvilket gør dem til noget helt særligt.

 

– Som sagt findes der to typer af kampe: De normale og de specielle. De specielle skriver deres egen historie. Jeg er ikke i tvivl om, at kampen onsdag bliver noget helt specielt, forklarer han.

 

Selvom vi befinder os i en stærk og dominerende position i ligaen, hvilket normalt kunne føre til en vis grad af selvtilfredshed, er der absolut intet tegn på dette hos ‘Effe’. Han forbliver ydmyg og fokuseret, fuldt ud bevidst om, at succes i fortiden ikke garanterer sejre i fremtiden.

 

– Det er ikke så let… Drengene fra Kolding har spillet meget godt de sidste par uger. Vi skal være meget godt forberedte og give alt, hvad vi har, på banen, siger han.

 

Men det er ikke kun det sportslige aspekt, der optager Pevnov her dagen før kampen. Atmosfæren i hallen og især støtten fra egne fans i Sydbank Arena, er noget han ser frem til med stor begejstring. Fansenes energi bliver en afgørende faktor.

 

– Jeg ser faktisk frem til at spille i en anden hal med med så mange af vores egne fans. Jeg vil se, hvordan vores ‘røde mur’, som jeg beskrev det i mit sidste Instagram-opslag, kan stå sammen med os og kæmpe side om side med os, fortæller han med en vis begejstring.

 

Effe understreger, at kampen er mere end blot en kamp om point. Det bliver afgørende at finde det rette spændingsniveau, når opgøret også har en større følelsesmæssig betydning.

 

Tager man et kig på de seneste indbyrdes opgør, er FHK klart bedst. Mødet kan kort beskrives som top mod bund, for mens vi i skrivende stund ligger på ligaens andenplads, befinder KIF sig, som vi alle ved, i den helt anden ende. Men som Effe siger, har rivalopgør deres eget liv, og det er garanteret, at hjemmeholdet vil komme med alt, hvad de har. Vi skal være klar fra første fløjt.

 

Netop det første fløjt lyder onsdag aften kl. 20. i Sydbank Arena. Så varm stemmebånd og kanonkugler op, så vi i fællesskab kan levere den stærkest mulige præstation.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer