Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: TTH-FHK

Torsdag afen kunne vi med et enkelt point sikre os en plads i dette års slutspil. Modstanderen var TTH Holstebro og trods en dårlig start på foråret, havde de ikke tænkt sig at lægge sig fladt ned uden kamp.

VI mødte talstærkt op på udebane, hvor HK Ultras, FHK frivillige, samt vores partnere udgjorde omkring 120 der heppede på FHK. De kunne bevidne de første 5 minutter af kampen, hvor vi ikke kommer så godt i gang som vi ville. TTH er omvendt meget effektive og bringer sig på 4-1 efter 5 minutters spilletid.

Det er temaet for det meste af første omgang, hvor vi hele tiden skal hente hjemmeholdets føringer på et par stykker. Som halvlegen skrider frem får vi betydeligt bedre fat i angrebsspillet, mens Thorsten Fries også tager fra i målet og efter et kvarter er stillingen 8-7.

Herefter kommer vi igen bagud med et par stykker, da Nikolaj Enderleit finder netmaskerne adskillige gange. Hjemmeholdet har muligheden for at gå på +4 til pause, men netop Enderleit brænder på Fries med 10 sekunder tilbage af halvlegen. Thorsten skal bruge et par sekunder på at hente bolden bag målet inden han får den sat i spil. Bolden ender ved Taboada og med 1 sekund tilbage på uret kanonerer han en underhånd fra 11 meters afstand op i nettaget bag norske Sander Heieren i TTH-målet. Vi går til pause bagud 17-15.

Helt anderledes for 1. halvleg, er det os der kommer bedst ud til de sidste 30 minutter. Junior, Balstad og Bisgaard scorer inden for de første 5 minutter, uden TTH har noget modsvar, hvorfor vi nu er foran 17-18. Efterfølgende rammer vi et par turbulente minutter med tekniske fejl, afbrændere og udvisninger og TTH er igen i front med en enkelt. Der bliver taget hul på det sidste kvarter, hvor kampen ligger på vippen. Flere gange skiftes holdene til at være 1 mål i front og billedet tegner sig til at vi skal have et drama til det sidste. Det er også lige nøjagtigt det vi fik.

Stoklund udligner til 27-27 med lidt over 2 minutter tilbage, inden hjemmeholdet bringer sig foran igen med 1 minut tilbage på klokken. Hjemmeholdet kommer på bolden igen og kan afgøre det, men en passivkendelse giver os en sidste mulighed for at tage det ene point. Desværre får vi ikke afsluttet og i stedet ender det med et frikast efter tid, fra en næsten umulig vinkel.

Vi lider årets første nederlag i Gråkjær Arena, hvor TTH tager de 2 point efter en hæsblæsende kamp der ender 28-27.

Topscorer for FHK blev Junior Scott og Anders Kragh Martinusen, der hver scorer 5 mål.

Vores muligheder for at komme i slutspillet ser fortsat fornuftige ud, da Ribe-Esbjerg HH også tabte på hjemmebane til SønderjyskE. Det betyder, at vi med 3 kampe igen, fortsat er foran med 4 point til 8. og 9. pladsen. Netop Ribe-Esbjerg er næste modstander på tirsdag d. 21. marts kl. 18.30, hvor de gæster thansen ARENA.

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere