Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Man kan roligt sige at, både spillere og fans fik en forsmag på den spænding og det drama, der venter i slutspillet.

 

Første halvleg var en tæt affære, hvor hverken vi eller Nordsjælland formåede at skabe et afgørende forspring. Det var en halvleg, hvor forsvarsspillet og målmændene virkelig viste deres værd. Vores egen Sebastian Frandsen og Nordsjællands Magnus Petersen viste klasseredninger, som sørgede for at holde spændingen intakt.

Anden halvleg blev dog anderledes, her satte vi for alvor vores præg på kampen. Takket være en blændende indsats fra Martinusen, der nettede syv gange og Frandsens enestående præstation i målet, fandt vi vejen. De præstationer og en samlet holdindsats sikrede os en 31-26 sejr og sendte os fra banen og slutspillet med hovederne holdt højt, klar til de udfordringer, der snart venter os.

 

Nu kan se frem mod et spændende slutspil, hvor vores modstandere i første omgang bliver GOG, Skjern Håndbold og TMS Ringsted. Kampe der uden tvivl udfordre os  på både styrker og svagheder, men med vores kampånd og sammenhold, er vi mere end klar til at tage udfordringen op.

Næste hjemmekamp er kampen mod Skjern Håndbold den 9. april i thansen Arena. Det er en kamp, vi ser frem til med stor spænding. Det er her, vi fortsat sammen kan vise, hvad FHK står for. Spillerne er klar til at kæmpe for hver eneste bold og hver eneste scoring, og vi ved, at vores fantastiske fans vil være der for at støtte os hele vejen.

 

Vi har alle sammen en rolle at spille i det her slutspil – spillere, trænere, og ikke mindst vores fans. Sammen udgør vi #susetafsammenhold, og sammen kan vi nå langt. Vi ser frem til at dele flere øjeblikke med jer og skabe nye mindeværdige kapitler i klubhistorien. På vej mod sejr, metal og Europa!

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer