James Junior Scott forlader FHK

Til sommer stopper den franske bagspiller James Junior Scott, da parterne er blevet enige om ikke at forlænge aftalen.

 

James Junior Scott kom til FHK i sommeren 2022 fra HBW Balingen-Weilstetten. Siden har han vist sig frem i FHK-trøjen, men til sommer er det slut.

 

– Vi er blevet enige med Junior om, at han skal videre i sin karriere. Han har været et godt bekendtskab for os og er en yderst sympatisk person, som også har store håndboldmæssige kompetencer. Vi ser dog ind i, at Junior vil få en mindre rolle, og med den alder, han har, så skal han spille fast, siger den administrerende direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen, og slutter:

 

– Inden Junior drager videre til en anden liga, har både Junior og vi mål, som vi skal opnå med FHK i denne sæson. Vi står foran et slutspil, hvor vi vil vise os frem på bedste vis, og forhåbentligt også komme til at kæmpe om medaljer, og der kommer Junior også til at spille en rolle i bestræbelserne på, at vi når vores mål.

 

Foreløbigt i denne sæson har James Junior Scott fået netmaskerne til at blafre 47 gange i 22 kampe. I sidste sæson blev det til 117 mål i 36 kampe for James Junior Scott.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer