I morgen venter Sønderjyske på udebane

I morgen spiller vi mod Sønderjyske på udebane i Sydjysk Sparekasse Skansen kl. 20.00. Sidste opgør mod Sønderjyske var i sæsonen 23/24 den 4. februar 2024, hvor vi på hjemmebane sikrede os en sejr på 26-23. Nu står vi endnu engang overfor Sønderjyske-mandskabet, denne gang på udebane i morgendagens opgør.

Forsvarsgeneralen Lasse Balstad udtaler om sine forventninger til kampen:

“Det bliver en kamp med meget fysik og fart. Sidst vi spillede mod Sønderjyske, ville de gerne løbe med os, så det tror jeg også kommer til at ske i morgen. De har nogle store, stærke drenge, så jeg forventer en fysisk hård kamp. Derudover har de forstærket deres hold med to norske spillere, Magnus Frederiksen og Gabriel Setterblom, som begge er dygtige mand-mand spillere. Generelt ser jeg Sønderjyske som et hold, der er blevet forstærket til denne sæson, så det bliver helt sikkert en svær opgave.”

Blandt truppen i Sønderjyske finder man Nicolaj Jørgensen, som i sæsonen 23/24 fandt vej til 2. pladsen på topscorerlisten og også i indeværende sæson er nuværende topscorer. Derfor er han naturligvis en spiller, der kræver fokus i morgendagens opgør:

“Vi har selvfølgelig set video af ham og kigget på hans spilmønstre, så vi kan forberede os bedst muligt. Når det så er sagt, må vi også acceptere, at han scorer mål, fordi han bare virkelig er dygtig. Det handler om at bevare roen og ikke miste fokus, selvom han skulle få scoret.”

Kampen kan følges på TV2 Sport fra kl. 19.50. Du kan også følge kampen via appen Tophåndbold, som kan downloades i App Store eller på Google Play.

// FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere