Guðmundur Guðmundsson ser frem til spændende kampe: Det er tophold

Vi er klar til at tage kampen op i Champions League efter, at lodtrækningen er blevet offentliggjort. Vi er endt i Gruppe A og skal møde nogle af de stærkeste hold i Europa, herunder PSG Handball, Orlen Wisla Plock og Veszprém HC.

 

Cheftræner Guðmundur Guðmundsson er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en udfordring, men han ser frem til de spændende kampe.

 

– Vi er landet i en meget spændende pulje. Veszprém, Wisla Plock, Berlin og Paris er meget fysisk stærke hold. Det bliver interessant at se, hvordan vi matcher dem og hvordan det går mod dem. De er store og stærke spillere, så vi bliver fysisk prøvet i disse kampe, siger Guðmundur Guðmundsson.

 

Han understreger, at alle holdene i gruppen er af højeste kaliber og ser det som en stor mulighed.

 

– Alle disse hold er absolut tophold. Jeg har nævnt de fire stærkeste, men Sporting, Bukaresti og Pelister er også meget gode hold. Sporting har for eksempel mange hurtige spillere, og Bukaresti har forbedret sig år for år med mange internationale spillere, siger cheftræneren.

 

Ingen tvivl om, at vores ambitioner er høje. Klubben har gennemgået en imponerende udvikling, og kvalifikationen til Champions League er et stort skridt fremad.

 

– Det er et privilegium at være blandt de 16 bedste hold i Europa. Det bliver hårdt, men er samtidig en fantastisk mulighed for os. Hele klubben, inklusive trænerteamet, staben og spillerne, skal forberede sig virkelig godt, der venter meget arbejde, fortæller Guðmundur.

 

Når Champions League-kampene begynder i september, vil FHK være klar til at tage imod de største hold i Europa. Guðmundur Guðmundsson har tidligere erfaring med Champions League og ser frem til at lede holdet gennem denne spændende turnering.

 

– Jeg har prøvet det før, og jeg ved, hvad det kræver. Det er hårdt arbejde, men vi har fået muligheden, og vi vil gøre vores bedste for at præstere godt, siger han.

 

Hele klubben ser frem til at repræsentere Fredericia på den internationale håndboldscene. Guðmundur er optimistisk og tror på holdets evner til at levere stærke præstationer.

 

– At tage kampen op mod de bedste hold i Europa er noget, vi er klar til. Vi har en ambition om, at kunne præstere på højeste niveau. Vi ved, at vores fans altid er med os og vil give os den støtte, vi har brug for, derfor vil vi gøre alt for at levere gode resultater, forklarer Guðmundsson.

 

Inden Champions League-eventyret starter, skal vi spille en pokalkamp mod HC Midtjylland og vores ligapremiere mod TTH Holstebro. Det bliver en travl og spændende sæson FHK går i møde, og vores fans kan se frem til mange interessante og udfordrende kampe.

 

Hele vejen rundt er vi klar til at vise, hvad klubben kan, troen lever i os alle.

 

– Jeg glæder mig til at vise, hvad vi kan. Sportsligt set er jeg som træner tilfreds med vores Gruppe A. Men det betyder ikke, at det bliver nemt. Det er en utrolig svær opgave. Vi har arbejdet hårdt for at nå hertil, nu skal vi tage det næste skridt, afslutter Guðmundur Guðmundsson.

 

FHK ser frem til en spændende sæson og håber på stor opbakning fra vores dedikerede fans. Sammen er vi stærkest, og vi ser frem til at tage kampen op i Champions League!

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer