Faktatjek: BSH-FHK

2. runde af slutspillet fløjtes i gang, tirsdag aften kl. 19.00 i JYSK Arena.

 

Vi møder det andet hold fra vores slutspilspulje, som har taget point med over fra grundspillet, da de sluttede som nr. 3. Dertil kan man ligge en 10-målssejr i første runde mod Skanderborg Aarhus, hvilket bringer deres pointtotal op på 3 i slutspillet.

 

Med det sagt, så er der lagt op til et jævnbyrdigt opgør når vi drager til Søhøjlandet for at jagte de første slutspilspoint i denne sæson. tre gange har vi mødt hjemmeholdet fra BSH i denne sæson – to gange i grundspillet og en gang i en træningskamp. Fælles for alle tre indbyrdes opgør er at vi har lidt et ét-målsnederlag i dem alle sammen. For at det ikke skal være løgn, så tabte vi også med ét mål i det sidste indbyrdes opgør i sidste sæson, hvilket betyder de har nuppet 4 i streg med mindst mulig margin. .

 

Med profiler som Øris, Tilsted, Balling og Kjeldgaard er der god bund i bagkæden hos BSH. Dertil kan vi tillægge en stærk stregspiller som Alexander Lynggaard der også netop er udtaget til landsholdet i fraværet af andre profiler på positionen. Stort tillykke til Lynggaard herfra!

 

Det må derfor være tid til revanche for os, efter 4 x nederlag med en enkelt. og vi har set os fast på at nappe begge point med hjem til Fredericia efter dette opgør!

 

Herunder et faktatjek på ørnen fra Silkeborg:

 

Navn: Bjerringbro-Silkeborg Håndbold
Hjemmebane: JYSK Arena
Cheftræner: Patrick Westerholm
Seneste 5 kampe: V-V-T-V-T
Indbyrdes opgør i denne sæson: BSH 25-24 FHK & FHK 28-29 BSH
Denne sæsons grundspilsplacering: Nr. 3 m. 38 point
Topscorer denne sæson: Venstre back – Mads Kjeldgaard m. 174 mål

 

Efter mange tætte opgør mod BSH er alle scenarier en mulighed, men vi går stenhårdt efter at tage sejren og holde fast i de videre muligheder i dette års slutspil!

 

Tager du ikke til Silkeborg for at se opgøret, kan den ses på TV2 Play kl. 19.00.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere