Danske Bank indtager FHK Fanzonen

Danske Bank indtager FHK Fanzonen

 

Til den sidste kamp i grundspillet den 5. april indtager Danske Bank FHK Fanzonen, hvor der er mulighed for de mindste at lære om pengevaner og hvad det koster at tage på sommerferie.

 

Mange ting koster penge, uden man kan se det. Udforsk stationen og se hvilke ting der koster penge. Fx vandet der løber ud af hanen, eller lyset der er tændt.

 

 

Du kan også sammensætte en fiktiv sommerferie for en familie på 4 personer, med forskellige transport-, overnatnings- og oplevelsesmuligheder. De forskellige sammensætninger af sommerferien, vil have forskellige priser og det er op til børnene at bestemme hvilken sommerferie der er den rigtige version for dem.

 

 

Der er mulighed for at vinde forskellige præmier f.eks. bogen “Giv dit barn gode pengevaner”, af Danske Banks børne- og ungechef, Anne Juel Jørgensen. Selv samme Anne Juel Jørgensen holder et foredrag onsdag d. 24. maj, kl. 17.30-19.00 ved Danske Bank i Fredericia. Det kan du også høre mere om i FHK Fanzonen d. 5. april, eller læse mere om her, hvor du også kan tilmelde dig.

 

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer