I morgen skyder vi Herreligaen i gang imod TTH Holstebro

Fredag aften åbner vi sæsonen 24/25 med en kamp imod TTH Holstebro i Gråkjær Arena. Den 6. august mødte vi netop TTH i en træningskamp på hjemmebane i Middelfart Sparekasse Arena, hvor opgøret endte 29-29. Der er derfor lagt op til en spændende kamp, hvor begge hold vil kæmpe for sæsonens første to point.

Op til morgendagens kamp tog vi en snak med Martin Bisgaard, som satte lidt ord på, hvordan det bliver, når ligaen for alvor går i gang igen:

“Det bliver fedt at starte ligaen op igen, når vi møder TTH Holstebro fredag aften! Vi har glædet os rigtig meget. Vi har jo brugt næsten seks uger på at forberede os på den danske turnering, ligesom vi selvfølgelig har brugt tid på at forberede os til Champions League og Santander Cup, hvor vi vandt over HC Midtjylland i sidste uge og spillede os videre til 1/4-finalerne.”

Han ser frem til mødet med TTH Holstebro, som til denne sæson har bl.a. har tilføjet bagspillerne Sven Ehrig, Edwin Aspenbäck, og William Aar samt målvogter Rasmus Henriksen. Bisgaard udtaler følgende omkring sine forventninger til mødet med TTH-mandskabet:

“Jeg forventer, at TTH Holstebro kommer med noget mere i år, end de gjorde i sidste sæson. De har en masse fysik og speed, som vi skal kunne stå imod defensivt. De kommer med fuld fart op ad banen og spiller en masse kontra – så det skal vi være klar på at stå imod.”

Kampen spilles klokken 20.00 i Gråkjær Arena. Du kan følge kampen på TV2 Play, eller via Tophåndbold-appen, som kan downloades i App Store eller Google Play.

Har du lyst til at høre cheftræner Gudmundur Gudmundsson’s tanker om kampen imod TTH Holstebro, så se med herunder:

// FHK

 

 

 

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, accepterer du til brugen af disse cookies.  Læs mere