Gudmundur Gudmundsson forlænger som cheftræner i Fredericia Håndboldklub til 2027

Fredericia Håndboldklub har den store glæde at meddele, at vores cheftræner Guðmundur Guðmundsson har forlænget sin kontrakt med klubben indtil 2027. Guðmundur oprindelige kontrakt løb til 2025, men med den nye aftale forlænger han sit engagement med yderligere to år.

 

– Det er med enorm stolthed og glæde, at vi kan annoncere forlængelsen af Guðmundur Guðmundsson kontrakt. Han har været en afgørende figur i vores rejse mod toppen af dansk håndbold, og vi er utroligt glade for, at han har valgt at fortsætte sit arbejde hos os. Da vi i sin tid ansatte Gudmundur, var vi ikke i tvivl om, at han var den rette til at bygge videre på det stærke fundament, som Jesper Houmark havde skabt. Guðmundur har siden sin tiltræden løftet holdet og klubben til nye højder, udtaler Direktør i FHK Thomas Renneberg-Larsen.

 

Den seneste sæson har været intet mindre end fantastisk for FHK. Med nøgleforstærkninger som Evgeni Pevnov og Sebastian Frandsen har vi løftet vores præstationer markant, hvilket førte til en imponerende andenplads i grundspillet. Dette sikrede os europæisk deltagelse med en garanteret plads i EHF European League, og vi søger nu om deltagelse i Champions League. I den kommende sæson forstærkes holdet yderligere med store og erfarne profiler.

 

– Jeg er meget glad for at have forlænget min aftale med Fredericia Håndboldklub. Det har været en fantastisk rejse indtil nu, og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med spillerne, trænerteamet og hele den stab der står bag os hver eneste dag. Vi har fået en god aftale på plads, og klubbens ambitioner matcher mine egne. De første to år er gået virkelig godt, og holdet har udviklet sig markant. Der er store muligheder for yderligere fremgang. Det bliver spændende at spille i Europa og sammen med holdet rykke klubben yderligere. FHK har potentiale for at blive et fast top-4 hold i Danmark, understreger Guðmundsson.

 

Et af sæsonens højdepunkter var vores deltagelse i Santander Final4, hvor vi fik værdifuld erfaring. En 10-måls sejr over GOG i slutspillet var en anden milepæl. DM-semifinalerne mod Ribe-Esbjerg HH var intense, og det krævede tre kampe at sikre vores plads i finalen. Selvom vi ikke sluttede vores flotte sæson af med guldet i Aalborg, spillede vi op med nogen af verdens bedste, sikrede os sølvmedaljerne og byggede endnu et lag på i Fredericia.

 

En udsolgt thansen Arena i finalekampene viste, hvor stærk opbakningen er fra vores fans, og vi er taknemmelige for den støtte, vi modtager. Det er den støtte og vores dedikerede spillere, der gør os stærkere.

 

Vi ser nu frem til den kommende sæson, hvor vi igen vil konkurrere på både nationalt og internationalt niveau. Med Guðmundur Guðmundsson og resten af trænerstaben på sidelinjen er vi overbeviste om, at vi vil fortsætte med at opnå store ting.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer