BSH venter i sidste træningskamp

I aften venter en sidste træningskamp, inden det for alvor går løs i næste uge. Aftenens træningskamp fløjtes i gang klokken 19.30 i Jysk Arena i Silkeborg, og modstanderen er BSH.

Forud for aftenens opgør delte Mads Kjeldgaard Andersen, tidligere BSH-spiller, sine tanker om kampen:

“Det er vores sidste træningskamp, inden de afgørende kampe begynder lige rundt om hjørnet, så der er ingen tvivl om, at det er en træningskamp, vi skal have fuldt fokus på. Vi skal levere en stærk præstation, der viser, at vi er klar til de afgørende kampe, der venter os.”

Selvom det bliver specielt for Mads at vende tilbage til Jysk Arena som modstander, er det en træningskamp, han ser frem til at spille:

“Jeg glæder mig til at spille i Silkeborg. Jeg havde fire rigtig gode år, så jeg håber på at se en masse velkendte ansigter i hallen. Det bliver sjovt pludselig at stå på den anden side, når jeg har været vant til, at Jysk Arena var min hjemmebane. Det bliver specielt, men også en kamp, som jeg glæder mig til at spille.”

Efter en længere periode med en masse træning og træningskampe ser bagspilleren frem til at spille kampe, hvor der virkelig er noget på spil. Første meget afgørende kamp venter nemlig allerede i næste uge, hvor HC Midtjylland venter i en vigtig udebanekamp, nemlig 1/8-finalen i Santander Cup.

“Som håndboldspiller ser man frem til at spille de afgørende kampe igen. Med det sagt, er den sidste træningskamp også vigtig! Det er den sidste mulighed for at vise cheftræner Gudmundur Gudmundsson, at man skal spille, når det gælder, og at man har niveauet til det. Der er ingen tvivl om, at det for mig som ny spiller, men også for mine holdkammerater, er en vigtig kamp, hvor man har mulighed for at vise sig frem.”

// FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, accepterer du til brugen af disse cookies.  Læs mere