Vi tager imod Nordsjælland på hjemmebane

I morgen klokken 14.00 går det løs mod Nordsjælland Håndbold, når de gæster vores hjemmebane Middelfart Sparekasse Arena. Gæsterne har fået en god start på sæsonen og har taget en sejr i de 4 seneste opgør, men den stime skal der nu sættes en stopper for.

Anders Martinusen deler sine tanker om mødet med Nordsjælland:

“Nordsjælland har spillet nogle super gode kampe og kører med et godt koncept. Det er ikke, fordi de har de helt store profiler, men de spiller bare noget godt håndbold, hvor de spiller fornuftigt og tålmodigt. Det bliver helt sikkert nogle lange angreb fra deres side, hvor vi skal have tålmodigheden på plads. Så på den måde skal vi være skarpe på at kunne stå længe – både i forsvaret, men også i forhold til, at det kan blive en lang og sej kamp.”

Martinusen understreger at gameplanen er klar inden søndagens opgør:

“Gameplanen er, at vi skal stå stærkt i forsvaret, som vi plejer, så vi kan dræbe deres rytme og så skal vi sørge for, at deres syv-mod-seks-spil, hvis de skifter til det, ikke får lov til at fungere. Jeg har en god fornemmelse af, at folk er, hvor de skal være, så jeg forventer, at vi står skarpt i forhold til vores egne kompetencer og at vi får løsnet op for deres forsvar. Derudover skal vi, som vi altid gerne vil, spille noget hurtigt og kontrafyldt håndbold.”

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen? Så kan du gøre det lige her. Har du ikke mulighed for at se kampen live i hallen, kan kampen følges på Tophåndbold-appen, som kan downloades i App Store eller på Google Play.

// FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere