Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Nederlag i Århus…

Efter en stime på 5 kampe uden nederlag, kommer vi ned på jorden, efter en intens kamp mod Skanderborg/Århus Håndbold. Vi taber 35-32.

Det startede ellers godt. 1. halvleg startede som 1. halvleg plejer, med fuld fart over feltet. De første 10 minutter fulgtes vi ad, og derefter begyndte vi at trække fra. Særligt Cornelius Kragh og Anders Martinusen var i hopla, og splittede et passivt Skanderborg/Århus forsvar ad. Stoklund satte fint tempo i boldene, og generelt havde Skanderborg/Århus svært ved at følge med. I den anden ende hang forsvaret godt sammen, og lignede til tider en uigennemtrængelig mur, hvor Tellerup agerede dørstopper. På et tidspunkt er vi oppe og føre med seks, men må ”nøjes” med en pausestilling på 17-14.

Efter pausen kommer vi egentligt OK ud. Vi spiller stadigvæk med stor fart og tro på tingene, men afslutningerne svigter. I den anden ende fandt Skanderborg/Århus løsningerne, og efter 38 min var stillingen 20-20. En spand kold vand i hovedet på os, men dragene arbejdede forbilledligt. Et par udvisninger blev udslagsgivne, og Skanderborg/Århus øgede flere gange med to. Vi kæmpede videre, og selvom straffekaststatistikken hed 9-4 i Skanderborg/Århus favør, så blev drengene ved med at kæmpe. Det endte dog i sidste ende med et nederlag i Ceres Arena.

Topscorer for FHK blev for anden kamp i træk Cornelius Kragh med 8 kasser

Vidste du at… Cornelius Kragh de sidste 2 kampe har lavet 15 mål og 6 assist? Med andre ord så er han brandvarm!