Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Nedtakt: Et brag af en kamp…

På en råkold eftermiddag i april blev første kvalifikationskamp afviklet. Heller ikke tredje gang blev lykkens gang, da FHK tabte 39-33 i thansen ARENA. Det blev en kamp, hvor publikum havde været særdeles godt underholdt, med hele 72 mål, hvor spillet skiftede hurtigere end vinden blæste.

Når der i en håndboldkamp bliver lavet 42 mål i 1.halvleg, så har der været smæk på. Kampen mod Mors/Thy var ingen undtagelse. Det var tydeligt at begge mandskaber kunne spille mere frit, og var meget angrebslystne. Der var kvalitet i afslutningerne og målmændene havde svære betingelser, da der blev afsluttet uhyggeligt mange gange, hele 62 gange i 1.halvleg. Umiddelbart var det gennem kampen to, meget lige hold, men de tekniske fejl og kynismen i de afgørende situationer blev udslagsgivende.

Igennem kampen havde FHK-defensiven svært ved at styre Emil Bergholt, som scorede 6 mål på 7 forsøg, og var en evig trussel. Sammenspillet mellem Bergholt, Mads Hoxer og Sander Øverjordet voldte FHK problemer, især i 2.halvleg.

Med så mange mål, er det typisk angrebsspillerne der stjæler overskrifterne. FHK-offensiven sprudlede, hvor månedens spiller Anders Kragh Martinusen, i sammenspil med Nicolaj Nørager stod noteret for 8 mål og 10 assist. Nogle af dem der nødt godt af angrebsspillet formåen var Kasper Young, der havde en yderst god dag på kontoret med 6 mål. Værd at nævne til slut, er Mathias Hedegaard, der for tredje kamp ud af fire var Mr.100% dvs. han scorede på alle sine chancer (igen).

Topscorer for FHK blev Kasper Young med 6 mål.

Næste kamp er på tirsdag, hvor vi indleder pokalturneringen i det nordjyske mod Elitesport Vendsyssel.