Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: En kamp mod overmagten…

I de legendariske Gudmehaller tabte FHK 37-30 til topholdet GOG. Et kvarter med pragthåndbold og en føring på fire mål var ikke nok for FHK, da topholdet fra GOG viste sig stærkere i de afgørende sekvenser. En kamp der vanen tro, når FHK og GOG mødes, bød på mange mål og højt tempo.

FHK kom selvtillidsfuldt ud til kampen, og lignede et hold der kunne tage point fra GOG. Efter 15 minutter første vi 9-5, hvor bla. Anders Martinusen fortsatte storformen. Herefter satte GOG turbo på. De rutinerede landsholdsspillere Mathias Gidsel og Morten Olsen fik lagt et eminent pres på FHK-defensiven, og det gav plads til bla. Stig-Tore Moen, der lavede 7 mål på 7 forsøg.

I 2. Halvleg blev det op ad bakke, med en femmåls føring, der skulle hentes. FHK gjorde hvad de kunne i begge ender. Hedegaard viste sig som Mr. 100%, med 6 mål på 6 forsøg. Fløjene Martin Bisgaard og Jakob Frederiksen spillede længe med stor sikkerhed, men måtte sande at Hallgrimsson i GOG-målet havde en god dag på kontoret, med en redningsprocent på 39%. Vi spillede længe med, og drengene gav alt hvad de havde!

Fredericia HK-topscorer blev for tredje kamp i streg Anders Kragh Martinusen med 6 mål.

Næste kamp spilles fredag d. 26/3-2021 i Arena Vestjylland Forsikring Lemvig, mod Lemvig/Thyborøn Håndbold. Kampen spilles kl. 19:30 og du kan livestreame kampen på Lemvig/Thyborøns facebookside.