Nedtakt: Fokus på returkampen

Vi knoklede hårdt i første DM-semifinale mod Ribe-Esbjerg, men måtte nøjes med et 27-27 resultat. Selvom uafgjort var skuffende, er der stadig positive elementer at tage med videre.

Læs mere

Optakt: Semifinalerne begynder!

Ligesom sidste sæson er vi at finde der hvor det hele afgøres. Torsdag skydes semifinalerne i gang og vi tager på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg HH. Læs mere

Nedtakt: Ekstase i thansen ARENA!

1707 dage efter vores første kamp tilbage i Herreligaen gør vi det igen – besejrer de gule fra GOG hjemme i thansen ARENA! Læs mere

Nedtakt: Oprejsning trods nederlag…

I et tomt rødt og hvid-klædt Jutlander Bank Arena slog de regerende danmarksmestre et stærk spillende Fredericia hold 34-29.

Et opgør, som bar præg af masser af mål, til trods for flotte målmandspræstationer i begge ender, ved Mikael Aggerfos på 41% og Emil Tellerup på 35%.

Kampen viste to hold, som ville revanchere sig. Begge havde lidt nederlag i deres første kamp efter vinterpausen, og særligt FHK virkede tændte og opsatte på, at give Aalborg Håndbold kamp til stregen.  1. halvleg bølgede frem og tilbage, med føringer til begge hold, og endte på den utrolige stilling 20-19 ved pausen, til trods for glimrende målmandsspil i begge ender.

Efter pausen var kampen mere jævn, og med markant færre mål. Men til sidst måtte vi se os slået, hvor skarpheden og rutinen blev afgørende. Især VM-guldvinderen Magnus Saugstrup viste klasse, og scorede 6 mål på 6 forsøg. Det til trods for at FHK spillede sig markant op, i forhold til første kamp i sæsonen.

Fredericia HK-topscorer blev Martin Bisgaard og Kristian Stoklund med hver 8 mål.

Næste kamp spilles tirsdag d. 16/2-2021 i thansen ARENA, mod Ribe/Esbjerg Håndbold, og kan følges på TV2 Sport fra kl. 18:30. Her skal vi tilbage på sporet, og sikre os første sejr efter pausen!