Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

FHK fortsatte stimen i BSH

Onsdag aften gæstede FHK Jysk Arena, hvor rækkens nr. 3, Bjerringbro-Silkeborg, ventede. Efter en tæt start kom FHK i teten og leverede derfra en fantastisk præstation igennem hele opgøret. FHK trak sig derfor sejrrigt ud af opgøret med cifrene 27-33.

De to hold indledte opgøret i højt tempo. Kampens første scoring stod Nicolaj Nørager for, imens Kasper Young fulgte trop i den efterfølgende kontra. BSH hang på og tilkæmpede sig flere straffekast, som Jesper Nøddesbo eksekverede med stor sikkerhed. Efter 12 minutters spil var stillingen helt lige med cifrene 6-6. Derfra så FHK sig ikke tilbage.

Nicolaj Nørager storspillede i den efterfølgende periode og med 3 hurtige scoringer fra hans hånd, var udeholdet fra fæstningsbyen pludselig foran 7-11 efter 17 minutters spil. I den anden ende kæmpede FHK forsvaret bravt og Emil Tellerup tog godt fra i målet.

I det 24. minut snød Jakob Mikkelsen BSH forsvaret og spillede Jakob Frederiksen helt fri mellem hjemmeholdets back og fløj. Frederiksen satte bolden sikkert i kassen til stillingen 11-16 og BSH så sig nødsaget til at tage en time-out.

Time-outten fik ikke den ønskede effekt og FHK forsatte deres flotte spil, hvor flere spillere bød ind med scoringer. I det 29. minut bragte Martin Bisgaard FHK på 13-20 og dermed kunne udeholdet gå til pause med en 7-måls føring.

FHK kom godt fra start i 2. halvleg og efter 37 minutters spil, sørger Nicolaj Nørager for FHK’s første 10-måls føring. BSH spillede idéforladt og havde svært ved at finde løsninger i begge ender af banen. Det fik Cheftræner Peter Bredstorff-Larsen til at tage time-out efter 46 minutters spil, hvor stillingen var 18-28 i FHK’s favør.

Kort efter blev FHK ramt af en dobbeltudvisning til Jesper Lindgren og Rune Andersen. Denne periode blev svær for FHK og ved hjælp af offensivt forsvar kom BSH i teten. Efter 52 minutters spil var BSH nede med 6 mål og tættere på kom de aldrig.

Kampens slutfase bestod hovedsagligt af målbytteri imellem de to hold og da slutfløjtet lød, kunne FHK trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 27-33.

Næste gang herrerne skal i aktion er onsdag den 25. november kl. 20.30, når TTH Holstebro gæster i thansen ARENA.

Målscorer for FHK: Nicolaj Nørager 8, Marin Bisgaard 6, Jakob Mikkelsen 4, Mathias Hedegaard 3, Rasmus Meyer 2, Kasper Young 2, Mishels Liaba 2, Anders Kragh Martinusen 2, Rasmus Boysen 1, Jakob Frederiksen 1, Kristian Stoklund 1, Rune Andersen 1.

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere