Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Som nat og dag i Århus

Tirsdag aften var FHK på besøg i Ceres Arena, hvor holdet jagtede 2 vigtige point mod Århus Håndbold. FHK kunne gå til pause foran 11-15, men efter en skidt 2. halvleg måtte FHK indkassere et 32-25 nederlag i Smilets by.

Både Århus Håndbold og FHK indledte i sidste uge sæsonen med et nederlag. Det var derfor tydeligt at se, at begge hold kom ind til opgøret med et stort ønske om at kunne sætte de første to point på kontoen.

Anført af Kristian Stoklund med 3 scoringer kom FHK bedst fra start i tirsdagens opgør. Efter 7 minutter var udeholdet foran 1-4. Derefter begyndte Århus Håndbold langsomt at få fat og deres målmand Christoffer Bonde tog godt fra i kassen. Dette medførte at det århusianske mandskab kunne bringe sig i front med 7-6 efter 14 minutter.

De to hold fulgtes derfra ad og ved stillingen 9-10 tog cheftræner Jesper Houmark timeout. Timoutten havde den ønskede effekt og FHK kom i teten. Efter en god afslutning på 1. halvleg kunne udeholdet går til pausen foran 11-15.

Århus Håndbold kom tilbage fra pausen som lyn og torden. Efter 10 minutters spil kunne stregspiller Lukas Jørgensen udligne til stillingen 16-16. FHK havde svært ved at finde løsninger i angrebsspillet og derfor forsøgte holdet sig med 7 mod 6 spil. Dette fik imidlertid ikke den ønskede effekt, da Århus Håndbold lavede 3 hurtige scoringer i tomt mål, hvilket bragte dem foran 23-18.

Den manglende succes med 7 mod 6 spillet gjorde FHK spillerne rådvilde og modløse, hvilket var tydeligt at se i den sidste fase af kampen. Århus Håndbold spillede med stort overskud og vandt opgøret med cifrene 32-25.

Målscorer for FHK: Kristian Stoklund 7, Mishels Liaba 5, Jakob Mikkelsen 4, Kasper Young 3, Nicolaj Nørarger 2, Anders Kragh Martinusen 2, Mathias Hedegaard 1, Rasmus Meyer 1

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere