Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

FHK faldt med ære mod Skjerns stjerner

FHK tabte fredag aften 29-25 på udebane til Skjern, der skruede op for tempoet efter FHK i kampens indledning var foran.

Emil Tellerup lagde ud i FHK-målet med den ene store redning efter den anden, og da Jimmi Andersen pillede et straffekast gav det en føring på 3-4 til FHK, og det sendte HK Ultras i ekstase i Skjern Bank Arena.

Skjern lugtede lunten og fik hurtigt kaldt tropperne sammen efter omkring ti minutters spil. Fra at have været i knæ fik Skjern vendt skuden, og det var især den unge keeper Robin Haug, der gjorde det onde ved FHK sammen med landsmanden Bjarte Myrhol, der gav FHK-forsvaret store problemer.

Efter 21 minutter var stillingen 10-6 til Skjern, men hen mod første halvlegs afslutning kom FHK bedre med og fik reduceret til pausestillingen 14-11.

Fra anden halvlegs start havde FHK svært ved at få gang i målscoringen, og det straffede Skjern med at score en del nemme mål på kontra, og det gjorde, at stillingen med 18 minutter igen var 22-13 i Skjerns favør.

I den resterende del af opgøret kæmpede FHK videre, og med flotte redninger af Tellerup og en skarp Kasper Young, der blev FHK-topscorer med syv mål på ni forsøg, fik FHK reduceret til slutresultatet 29-25.

Næste gang FHK skal i kamp er d. 28. september hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg.