1707 dage efter vores første kamp tilbage i Herreligaen gør vi det igen – besejrer de gule fra GOG hjemme i thansen ARENA! Læs mere

Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Middelfart Sparekasse indtræder som Hovedsponsor for Fredericia Håndboldklub

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

Disciplinerede FHK vandt sikkert mod formstærke Stoholm

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer vandt søndag 28-19 over Stoholm, der ellers kom til thansen Arena med fem sejre i træk.

Stoholm kom foran 1-3, og man frygtede, at Stoholm ville ride videre på den bølge, som de var inde i, hvor de var gået fra at have tabt de første otte kampe i sæsonen til pludselig at vinde fem i træk. Og det endda over modstandere som Otterup og Team Sydhavsøerne.

FHK fik sat en prop i Stoholm. Anført af Kristian Stoklund, der scorede seks af de første syv FHK-mål, gik fredericianerne til pause foran 16-9, efter at have holdt Stoholm fra at score i en periode på et kvarters tid.

Den fredericianske defensiv fortsatte med at holde stand og lod ikke Stoholm komme tæt på, selvom de forsøgte sig med alle midler fra bænken. Rune Schrøder begyndte at stemple ind angrebsmæssigt, hvor han fik lavet i alt fem mål i kampen.

I det sidste kvarters tid kom Emil Tellerup ind, efter Jimmi Andersen havde stået fornemt i de første 45 minutter. Tellerup bød sig ligeledes til i målet, og var med til at sikre FHK en sejr på 28-19.

Næste gang FHK skal i aktion er på torsdag, hvor modstanderen er Odder.