Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

FHK tabte hjemme til Hadsten

FHKs 1. divisonskvinder spillede torsdag aften sæsonens første hjemmekamp, hvor det blev til et nederlag på 23-34 til Hadsten SK.

FHK vandt den første kamp i sæsonen på udebane mod Gudme, og siden er holdet blevet forstærket med den tidligere landsholdsspiller Mette Gravholt.

Til at starte med havde det dog ikke nogen effekt, da Hadsten var mere effektive angrebsmæssigt end FHK, der havde svært ved at åbne op for gæsternes forsvar. Stillingen midtvejs i første halvleg var 4-8 til Hadsten, men FHK fik dog kæmpet sig bedre med i kampen efterfølgende.

FHK fik reduceret til 10-11, og fik også chancen for at udligne, men hovedet blev ikke holdt koldt og i stedet gik FHK til pause bagud 13-17.

Med et kvarter igen var Fredericia Håndboldklub kommet bagud med 16-26, og selvom der blev forsøgt forskellige initiativer fra bænken tabte FHK med 23-34. Topscorer for FHK blev Hulda Dagsdottir med fem mål.

Næste gang FHK skal i aktion er d. 4. oktober på udebane mod SønderjyskE.

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere