Overbevisende sejr over TMS Ringsted i en intens uge

I går tog vi en sikker sejr mod TMS Ringsted på hjemmebane i Middelfart Sparekasse Arena, hvor vi allerede fra start, fik vi styr på kampen og overtog kontrollen. Med et velfungerende angreb og solidt forsvar opbyggede vi hurtigt en komfortabel føring og efter 12 minutter kunne Martin Bisgaard, som også blev kåret til kampens spiller, udbygge vores føring til 8-5. Som kampen skred frem, blev vores kontrol for alvor tydelig og efter 20 minutter kunne William Moberg scorer til stillingen 15-7. Med en pauseføring på 20-12 stod det klart, at vi havde fuld kontrol, og at sejren nu bare skulle køres sikkert hjem i anden halvleg.

I anden halvleg fortsatte vi med at øge vores føring og kom i det 20. minut foran med hele 10 mål, da William Moberg igen bankede bolden i kassen til stillingen 27-17. Selvom intensiteten efterfølgende faldt en smule, formåede vi at holde TMS Ringsted på afstand og de kom aldrig rigtig tilbage i kampen. Kampen blev fløjtet af og vi sikrede os 2 point med resultatet 34-28 over TMS Ringsted.

Vores cheftræner Gudmundur Gudmundsson udtalte efter kampen:

“Det så måske ud som om det var en nem kamp for os, men det var det ikke. Drengene var utrolig fokuseret, og har vist at de agere meget professionelt i det program, som vi kører lige nu. Jeg vil bare sige mange tak til drengene for hvordan de kommer ind i kampen, hvor de fighter fra start. Vores forsvar er rigtig godt, vores målmænd gør det også godt og så spiller vi meget klogt angrebsspil hele kampen, så jeg er virkelig glad for hvordan de gjorde det. Jeg er meget stolt af holdet og jeg synes de gjorde det fantastisk i dag.”

Der er ingen tvivl om, at det har været en vild uge for holdet med 3 kampe på blot 6 dage, herunder en udebanetur til Veszprem. Netop den situation satte cheftræneren også lidt ord på:

“Det var den 3. kamp på 6 dage for os, og vi er under et kæmpe pres som hold, så det var dejligt at vi vinder med en sikker sejr i dag, men det er ikke nemt at komme med fuldt fokus efter en rejse, og kun 1 træning til at forberede sig til kampen i dag. Vi træner anerledes nu end vi eksempelvis gjorde sidste år, fordi det er vigtigt, at finde en god balance i det kamp- og træningsprogram, som vi har nu. Vi har snakket meget om det som hold, fordi vi jo allesammen satser på en top 4 igen i den danske liga og vil vil meget gerne spille Europa igen i næste sæson.”

Kampens målscorere: Martin Bisgaard 7, William Moberg 5, Anders Martinusen 5, Reinier Taboada 4, Fredrik Mossestad 3, Jonas Kruse 3, Kasper Young 2, Mads Kjeldgaard 2, Evgeni Pevnov 1, Einar Olafsson 1, Nikolaj Nielsen 1.

Kampens redningsprocent: Sebastian Frandsen 30,8% (8/26), Thorsten Fries 33,3% (5/15).

Nu venter en ny kamp i Champions League på onsdag på hjemmebane i Jyske Bank Arena mod Wisla Plock, hvor der fløjtes op til kamp klokken 18.45. Du kan købe din billet til Champions League-opgøret lige her! Herefter venter endnu en hjemmekamp i den danske liga, hvor vi tager imod oprykkerne fra Grindsted. Kampen spilles mandag d. 28 oktober klokken 19.00, og du kan købe billet til netop det opgør lige her. 

// FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere