Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

FHK´s 2. div. damer vinder nervepirrende topopgør

FHK´s 2. divisions damehold tog sejren i topopgøret over Rækker Mølle, læs om opgøret her!

Mandag aften tog FHK-damerne den lange tur til Rækker Mølle, hvor en meget spændende topkamp i 2. division ventede.

Damerne blev mødt af en tom hal ved ankomst. Men som altid i Rækker Mølle, blev der godt fyldt op på lægterne til kampens startfløjt, og tilskuerne blev vidne til et meget intenst opgør, som først blev afgjort i kampens slutning.

Der blev gået til stålet fra første fløjt. Rækker Mølle-holdet praktiserer – som et af de eneste hold i 2. division – et aggressivt 3:3 forsvar, som FHK i ugens løb havde forsøgt at forberede sig på.
I første halvleg blev der spillet rigtig mange gode angreb. Desværre for FHK, stod Rækker-Mølles forsvar stod solidt og dækkede godt op, hvilket resulterede i, at mange gode FHK-angreb blev afsluttet med en brændt chance, på en også velforberedt Rækker Mølle-keeper. Derfor var det også et noget frustreret og slukøret FHK-hold som gik til pause nede med to mål, hvor stillingen viste 12-10.

Efter en kort pause og håndslag på, ikke at hænge med hovederne samt give den maksimalt gas i 2. halvleg, indhentede FHK-truppen ret hurtig Rækker Mølle-føringen. Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og ingen af holdene kunne slå det afgørende hul.
I kampens sidste 5 minutter var der momentum for FHK-damerne, og med knap 4 minutter tilbage af kampen, sendte Louise Sønnichsen et drøn af et langskud i kassen, der bragte FHK foran med to mål. Der var nu lagt op til en meget spændende afslutning.
Ved stillingen 24-23 til FHK og med et minut igen, var Rækker Mølle i boldbesiddelse og kunne køre et meget langt angreb for at spille sig til uafgjort resultat. FHK fightede en vis legemsdel ud af bukser og modstod det store Rækker Mølle-pres!

Efter 60 minutters hård fight kunne holdet kaste sig jublende omkring halsen på hinanden og fejrede en meget vigtig 1-målssejr og dermed en generobring af førstepladsen i 2. division.

2. divisionsdamerne spiller på hjemmebane d. 1. december kl. 20.00, hvor modstanderen er Faaborg ØH og igen 9. december kl. 19.00, hvor de møder Silkeborg-Voel.
Begge kampe spille i thansen ARENA.

Kampens målscorer:
Louise Sønnichsen 5 mål, Mathilde Niess 4 mål, Louise Andresen 4 mål, Stine Hell Hansen 3 mål, Maria Husted 3 mål,  Susanne Astrup Folkmann 2 mål, Julie Molbech 1 mål, Ida Skou Møller 1 mål, Caroline Helbo 1 mål

Keeper Kira Nyboe Jensen stod med en redningsprocent på 33 %.