Nedtakt: FHK-SAH

Efter en lang sommerpause var det atter tid til håndbold fra den bedste herreliga i Danmark. I vores præmierekamp tog vi imod Skanderborg/Århus Håndbold, i den første gældende kamp i måneder.

 

Det var en meget typisk åbning på kampen, taget i betragtning af at det var en præmiere. Tempoet var højt og fejlene mange. Alligevel var der andre ting som træk overskrifter. Vores forsvar med debutant Thorsten Fries i målet var fænomenalt. I den anden ende gjorde Skanderborg/Århus, og Kristoffer Lauersen i kassen livet surt for vores angreb, men godt hjulpet på vej af lidt for mange tekniske fejl. Efter 12 minutter var stillingen 3-2. Derefter blev der åbnet lidt mere for sluserne, hvor særligt Nicolaj Nørager fik sat sine medspillere godt op. Pausestilling på 10-9.

 

Efter pausen fortsatte billedet. Gode forsvar i begge ender. Men som kampen skred frem fandt vi en formel for, hvordan vi skulle åbne Skanderborg/Århus defensiven. Nørager og debutant Reinier Taboada satte et fint tempo, så både dem selv- og de andre fik gode arbejdsbetingelser. Taboada var i midten af kampen helt ustyrlig, og smygede om sig med lækre detaljer og hårde skud. Thorsten Fries blev kun bedre som kampen skred, og i samarbejde med midtblokken Lasse Balstad, og Rasmus Meyer, havde han en fænomenal dag på kontoret, og sluttede på 43%. Men det hele ender med en fortjent præmieresejr på 24-22, mod en stærk modstander.

 

Topscorer for FHK blev debutant Reinier Taboada med 7 kasser!

 

Tak for en helt sublim opbakning. Det betyder alverden for gutterne og hjælper dem meget i bestræbelserne på 2 point!

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere