Nedtakt: FHK-Skive FH Pokal

Sæsonens første kamp udspillede sig i Interfjord Arena, hvor vi skulle spille en 1/8-finale i Santander Cuppen mod 1.division-mandskabet Skive FH.

 

Rent bord i alle træningskampene, lovede godt frem mod pokalopgøret i Skive. Vi startede kampen lid shaky. Det var helt tydeligt at der var lidt startvanskeligheder, hvor nerverne lige skulle slippe. Det udmøntede sig i et par brændte chancer, og et forsvar der ikke helt fik fat. Derefter ramte vi en skidt periode. Efter 14 minutter stod det 9-2, og Gudmundur tog en time-out, hvilket tilsyneladende hjalp. Thorsten Fries fik fat i målet, og vi fik spist ind på deres forspring, så Bisgaard efter 25 minutter kunne gøre det til 12-9. Derefter faldt momentum igen, og vi gik til pause bagud 16-12.

 

Efter pausen kommer vi bedre ud. Vi fik sat os igennem i duellerne, og angrebsspillet havde den fart, som gjorde at Skive ikke kunne følge med. Særligt Reinier Taboada var stærkt spillende, og satte let sin direkte modstander. 40 minutter inde i kampen reducerer vi til 19-19, og man fornemmer en kamp til vores fordel. Derefter fortsætter vi. Vi kommer foran med to efter 50 minutter, og spillet begynder efterhånden at sidde i skabet. Desværre følger en skidt periode, hvor vi taber momentum og får nogle trælse udvisninger, som alt sammen er medvirkende til vi taber 30-29.

 

Topscorer for FHK med 7 kasser blev Reinier Taboada…

 

Næste kamp er premieren i HTH Herreligaen, når vi tager imod Skanderborg/Århus Håndbold i thansen ARENA kl. 18:30.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere