Rivalopgør mod KIF Kolding

I morgen venter et ægte lokalopgør mod KIF Kolding på hjemmebane i Middelfart Sparekasse Arena. Sidst vi mødte KIF, var den 21. februar, hvor vi vandt 27-26 på udebane i Sydbank Arena i Kolding. Vi jagter derfor endnu en sejr i rækken mod vores lokale rivaler fra KIF Kolding.

For Kasper Young betyder kampen samtidig et møde med to gode kammerater, som nu er en del af truppen hos KIF Kolding. Han glæder sig til endnu et lokalopgør mod rivalerne:

“Det er fedt at spille lokalopgør, fordi det ulmer af intensitet i løbet af sådan en kampdag mod Kolding. Vores fangrupperinger går også meget op i, at vi vinder, og på den måde kan man også mærke, at den får et ekstra nøk op på lægterne mod Kolding. Derudover skal jeg stå overfor to kammerater i Kristian Stoklund og Emil Tellerup, som jeg har spillet med i mange år her i Fredericia, men når vi først står midt i kampen, tænker jeg ikke yderligere over det, udover at jeg håber, de taber.”

Fløjspilleren forventer, at morgendagens opgør bliver tæt:

“Jeg forventer, at Kolding kommer med det, vi ved de kan. De er bundsolide i forsvaret og har nogle store spillere placeret i deres forsvar, der kommer med masser af råstyrke. Derudover har vi jo set, at de er rigtig gode til syv mod seks. Det ser ud til, at Stoklund har taget noget af det med til Kolding, som han har lært her hos os i Fredericia. Jeg forventer en tæt kamp. Sidste kamp var også meget tæt, og det har det egentlig generelt altid været i vores kampe mod Kolding, når det er sådan nogle lokalopgør.”

Kampen fløjtes i gang i Middelfart Sparekasse Arena kl. 19.30. Du kan sikre dig billet til kampen ved at trykke lige her. Hvis du ikke har mulighed for at se kampen live i hallen, kan du følge den på Tophåndbold-appen, som kan downloades i App Store eller Google Play.

 

// FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere