Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: FHK-MTH

Det blev en mareridtsaften i Thisted, hvor ikke ret meget fungerede og vi mister desværre muligheden for en semifinaleplads.

Vi starter kampen fint. Tellerup har et par redninger og der er flow i spillet. Men som så mange gange før, så bygger vi ikke videre på det flow vi skaber. Der kommer nogle bump i løbet af en kamp, og mod Mors/Thy søndag aften blev en periode på 14 minutter udslagsgivende for 1. halvleg. Vi taber den periode med 9-2 og pludseligt ser det svært ud. Vi spiller os fint frem til chancer, men brænder lidt for meget. Fighten blev dog ved, og vores 7 mod 6 spil gjorde underværker. Pausestilling på 18-13.

Der er ingen grund til at dvæle så meget ved det. 2 halvleg blev heller ikke som håbet, selvom de første 5-7 minutter indikerede en helt andet vildskab. Desværre var Mors/Thy Håndbold for stærke, og vi formår ikke rigtigt at komme tæt på. Erik Toft og Mads Hoxer spiller godt, men vi får aldrig udfordret dem tilstrækkeligt, som vi ved vi kan. Det bedste ved denne aften var (igen), at se den fantastisk opbakning fra vores fans! Vi taber 39-32.

Mesterskabsslutspillet sluttede før dem kom rigtigt i gang. Men det er selvfølgelig ikke slut endnu. Semifinalen kan ikke nås, men der er enorm meget at spille for i det kommende kampe. Vi glæder os til at se jer i hallen, og sammen kan vi vende det her!