Turen går til Blue Water Dokken

I morgen står vi over for Ribe-Esbjerg i Blue Water Dokken med kampstart kl. 18.30. Det bliver et møde med et hold, vi tidligere har haft mange tætte opgør imod, bl.a. i sidste sæsons semifinaleserie, hvor vi spillede tre intense kampe mod netop Ribe-Esbjerg, inden vi sikrede os finalebilletten. Senest mødte vi dem i en træningskamp på hjemmebane i Middelfart Sparekasse Arena den 17. august, hvor vi vandt 31-29. Nu venter endnu et spændende opgør, denne gang på udebane.

Nikolaj Nielsen udtaler om kampen:

“Som i alle andre kampe mod Ribe-Esbjerg tror jeg, at det bliver en meget tæt kamp, som bliver afgjort inden for de sidste 5-10 minutter, forhåbentlig til vores fordel. Det bliver en fysisk hård kamp, ligesom vi så i sidste sæsons semifinaler, hvor de havde succes med at lægge en masse fysik i kampene for at se, om de kunne kyse os lidt, så det tror jeg helt sikkert, at de vil prøve igen i morgen. De er generelt et hold, som gerne vil løbe, så det tror jeg også, at de vil prøve at udfordre os på – også qua vores kampprogram lige nu. Jeg tror, at det hold, der formår at holde hovedet koldt i den afgørende fase, bliver dem, der tager to point med hjem.”

Selvom stregspilleren forventer en tæt kamp, er han optimistisk i forhold til at tage de to point med hjem fra Esbjerg:

“Det handler om os selv i den her fase. Der er ingen tvivl om, at jeg synes, vi er et bedre hold end Ribe-Esbjerg. Med så mange kampe hele tiden er det vigtigt, at vi fokuserer på den enkelte kamp. Kan vi ramme det rigtige spændingsniveau fra start af, så er jeg ret overbevist om, at vi har to point med hjem.”

Kampen fløjtes igang klokken 18.30. Du kan som altid følge kampen via livescore på Tophåndbold-appen, som kan downloades i App Store eller Google Play.

// FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere