Lasse Balstad stopper i FHK efter sæsonen

Lasse Balstad kom til FHK i sommeren 2021 og denne sæson bliver hans sidste i den røde trøje. Efter 4 sæsoner i Fredericia er tiden kommet til at prøve noget nyt.

Siden Lasse kom til Fredericia Håndboldklub i 2021, har han været i en god udvikling sammen med klubben og sammen er der skabt kæmpe resultater med medaljer og kvalifikation til Champions League.

”Lasse er en teknisk dygtig forsvarsspiller og vi havde gerne fortsat samarbejdet med Lasse, men med respekt for ønsket om at prøve noget nyt, så bliver denne sæson den sidste i FHK-trøjen.” lyder det fra direktør, Thomas Renneberg-Larsen.

”Når en dør lukkes, så åbner der sig en ny og vi vil bruge tiden på at finde den rigtige defensive konstellation fra næste sæson. Heldigvis råder vi i forvejen over dygtige spillere til midterforsvaret og senest med tilgangen af Mads Kjeldgaard Andersen, som også kan dækket den position.” fortsætter Thomas Renneberg-Larsen

Vi står overfor en spændende sæson med Champions League og Herreligaen, så der venter mange hårde opgaver for Balstad og Co. og forhåbentligt flere medaljer til FHK inden nordmanden rejser videre fra sommeren 2025.

Hovedpersonen selv er også glad for den tid han har fået i FHK.

”Tiden i klubben har været fantastisk. Den rejse vi har været på har været sindssyg fedt at opleve. Så jeg har været rigtig glad for min tid og er rigtig glad for at jeg stadig har et år tilbage. Det er vigtigt for mig at jeg virkelig får givet den gas i denne her sæson også.” fortæller Lasse Balstad

Med medaljer de seneste to sæsoner, har Balstad også høje ambitioner inden han tager hul på sin sidste sæson i klubben.

”Vi var jo tæt på guld sidste år, så hvorfor ikke gå efter det. Det er det jeg går og drømmer om og det ville være den ultimative afslutning.”

Siden 2021 har nordmanden haft sin daglige gang i Fredericia og har mange gode minder fra sin tid i Fredericia.

”Jeg synes det, at vi på så kort tid er udviklet os fra at være et slutspilshold, til faktisk at spille med om medaljerne har været helt utrolig. De tre DM-finaler i sidste sæson, synes jeg har været det største og man har kunnet mærke at de kampe havde noget ekstra og at det var store kampe, så det vil jeg sige er højdepunktet.” slutter Lasse Balstad

Vi skal ikke tage afsked med Balstad endnu, for vi har en hel sæson foran os, med store oplevelser i den hjemlige liga, såvel som i Champions League! Der er masser af arbejde der skal gøres og vi glæder os over at have Lasse til rådighed i denne sæson.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, accepterer du til brugen af disse cookies.  Læs mere