Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

FHK nedlagde Skanderborg efter stærk indsats

Tirsdag aften vandt FHK 33-28 mod Skanderborg Håndbold  i thansen ARENA, hvor 1.975 ellevilde tilskuere var mødt op.

FHK startede kampen med at komme bagud 5-9. Skanderborg lukrerede på, at angrebsspillet ikke sad i skabet og det gjorde, at de mødte FHK’s forsvar inden det havde etableret sig, men som første halvleg skred frem kom der styr på angrebet.

En timeout gjorde, at FHK fik reduceret til 8-9 og det var især takket være storspil i målet af Jimmi Andersen, som dannede grundlaget for det, da han med sine redninger fik gang i kontrafasen.

Ved pausen var stillingen 17-17 efter Andersen i første halvlegs sidste sekund reddede et Skanderborg-skud og den energi, som comebacket havde givet, blev taget med til anden halvleg.

Kristian Stoklund var flyvende fra anden halvlegs start. Han orkestrerede angrebsspillet på fornemmeste vis og forsvaret i samarbejde med Jimmi Andersen lukkede af. Det gav en føring på 23-21 med 20 minutter igen og den fredericianske optur fortsatte.

Stillingen var 30-25 med fem minutter igen og det kunne Skanderborg ikke svare igen på, og det endte derfor med en sikker FHK-sejr på 32-27.

Næste gang FHK løber på banen er på lørdag på udebane mod SønderjyskE.

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere