Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

FHK kæmpede bravt, men tabte til Århus

FHKs ligahold spillede mandag aften sidste testkamp hjemme i thansen Arena, hvor det blev til et nederlag på 28-32 til Århus.

Fra start var der stor tænding på, selvom der var tale om en træningskamp, hvor man for alt i verden ikke skal komme til skade og gå glip af sæsonstarten.

Med ild i øjnene startede Jimmi Andersen stærkt ud i FHK-målet, og han kunne se Århus’ Tobias Møller lave et kongestuds på et straffekast fem minutter inde i kampen til stor jubel for HK Ultras.

Ultras fik mere at juble over. Anført af Rune Schrøder angrebsmæssigt, hvor der også var gode aktioner fra Jakob Mikkelsen, kom FHK foran 9-8, og det gjorde, at Århus forlangte timeout efter 17 minutter.

Timeouten fik effekt for Århus, der kom foran 9-11 inden FHK fik sat et par kasser ind og endte med at gå til pause bagud 12-13.

I første halvleg stod FHKs defensiv solidt med en storspillende Jimmi Andersen i målet. Det fortsatte ikke i anden halvleg, hvor der var flere huller, men til gengæld fik FHK også sat tempoet i vejret og vist, at holdet godt kan være med, når der bliver løbet stærkt.

Fem minutter inde i anden halvleg var stillingen 16-17, men tekniske fejl gjorde, at Århus kom foran 19-23 med et kvarter igen. FHK lagde sig dog ikke ned, og efter gode aktioner af Rune Schrøder og et par boldtab af Århus fik FHK udlignet til 26-26.

Et par kiksede angrebssituationer i den sidste del opgøret gjorde, at Århus igen trak fra og endte med at vinde 28-32.

FHK spiller sidste træningskamp på onsdag, hvor modstanderen er BSV i JYSK Arena.

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere