Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

FHK er fortsat ubesejret

FHKs 1. divisionsherrer sejrede lørdag eftermiddag med 18-23 på udebane mod Stoholm, efter en kamp, hvor fredericianerne blev presset mere end forventet.

Stoholm var forud for kampen noteret for 0 point, men fra kampens start var det ikke til at se. Hjemmeholdet gav den gas, og lod ikke FHK komme foran med mere end tre mål. Hen mod slutningen af første halvleg kom Stoholm bedre med og fik reduceret til pausestillingen 9-10.

For FHK var Martin Bisgaard den helt store profil kampen igennem. I første halvleg noterede han sig for fire mål på fire forsøg, og endte med i alt at lave syv mål, samtidig med han spillede en hovedrolle forsvarsmæssigt, hvor han i store dele af opgøret dækkede backen.

Netop Bisgaard var med til at gøre, at FHK trak fra i begyndelsen i anden halvleg, da han sammen med Kasper Young tegnede sig for tre FHK-scoringer i træk således, at de fredericianske gæster kom foran med 11-14.

Jimmi Andersen var startet i FHK-målet og gjorde også en god figur. Med et kvarters tid igen kom Emil Tellerup på kassen, og lukkede fuldstændigt ned. Han lagde ud med at diske op med fire redninger i træk, og dannede grundlaget for, at FHK rejste hjem med en sejr på 18-23.

Dermed er FHK fortsat ubesejret i herrernes 1. division. Næste kamp for FHK er torsdag aften, hvor modstanderen er Odder Håndbold.

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere