Bjarne var en ægte håndboldlegende

Det er med stor sorg, at Fredericia Håndboldklub modtog beskeden om, at Bjarne Jeppesen, en af de helt store håndboldpersonligheder fra Fredericia, er gået bort.

Bjarne Jeppesen kom til byen fra Albertslund og blev hurtigt en vigtig del af både Fredericia KFUM og håndboldsamfundet i byen. Som en lynhurtig venstre fløj var han en af de bærende kræfter på KFUM-holdet, som i 1970’erne satte Fredericia på Danmarkskortet i håndbold. Sammen med legender som Anders Dahl Hansen og Mogens “Muggi” Jeppesen spillede Bjarne en central rolle, da KFUM nåede helt til Europa Cup-finalen mod Banja Luka. Det var en tid, der for alvor cementerede Fredericias plads i dansk håndboldhistorie, og Bjarne var med til at skrive de mest mindeværdige kapitler.

På internationalt plan bidrog Bjarne Jeppesen til at styrke dansk håndbolds position. Han spillede både ved OL i 1980 og VM i 1982, hvor hans mål, 15 sekunder før slutfløjt mod Spanien, sikrede Danmark sejren og vil for altid stå som et ikonisk øjeblik i dansk håndbold.

Bjarne var ikke bare en talentfuld spiller på banen, men også en mand, som Fredericia hurtigt tog til sig. Efter sin aktive spillerkarriere trænede han flere hold, herunder FHK, hvor han fortsatte med at dele ud af sin erfaring og passion for sporten. Hans engagement i håndbolden og hans kærlighed til byen gjorde ham til en respekteret figur både på og udenfor banen.

Udover sin tid som spiller og træner var Bjarne også kendt som en engageret skolelærer, først på Lyng Skole og senere på Erritsø Centralskole. Han var en dygtig underviser og vejleder, som havde stor betydning for mange unge i Fredericia.

Bjarne Jeppesens bidrag til håndbolden, både lokalt og international vil blive husket, hans minde vil altid være æret i Fredericia Håndboldklub.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer

Dette website anvender cookies. Ved fortsat brug af dette website, samtykker du til brugen af disse cookies.  Læs mere