Sikker sejr i lokalderby mod KIF Kolding

I går sikrede vi os to vigtige point mod rivalerne fra KIF Kolding efter en kamp, hvor vi dominerede fra start til slut.

Første halvleg startede ud med en masse redninger både fra vores egen Sebastian Frandsen, men også for udeholdets Emil Tellerup. Vi fik dog efter godt 4 minutter bragt os foran på et straffemål af Arnór Vidarsson. Herfra satte vi os på kampen, og efter 8 minutter bragte William Moberg os foran 4-1 mod gæsterne fra Kolding. En storspillende Reinier Taboada bankede bolden i kassen 5 gange i streg og bragte os foran 10-4 halvvejs i første halvleg. Sebastian Frandsen disker samtidig op med en høj redningsprocent, der gør at vi sikkert går til pause foran 15-9.

Anden halvleg starter ud med endnu en redning i målet af Sebastian Frandsen der fortsat brillerer med mange redninger i anden halvleg, og derfor ender med en total redningsprocent på 48, 6 procent. Anders Martinusen bringer os efterfølgende foran 16-10, og herfra kommer KIF Kolding aldrig rigtig for alvor tilbage i kampen, og vi kørte derfor sejren sikkert i land og kunne tilføje 2 vigtige point til kontoen.

Cheftræner Gudmundur gudmundsson var tydeligt tilfreds efter kampen og udtalte følgende:

“Det var en meget vigtig sejr for os. Det giver selvtillid og energi! Vi starter virkelig godt og jeg synes at specielt forsvaret var outstanding. Det var virkelig godt og kollektivt et meget godt forsvar i hele kampen. Hele holdet fortjener ros, men jeg vil især fremhæve Frandsen i målet, der var virkelig god med en redningsprocent på 53 i almindeligt spil. Det blev også en meget god kamp for Reinier Taboada med en virkelig flot indsats.”

“Hele holdet skal roses, fordi det var en meget vigtig sejr. Vi har haft et hårdt program i de sidste uger med mange kampe, og det har ikke været nemt, så vi ville meget gerne have 2 point mod KIF Kolding i dag og det fik vi.”

Kampens målscorere: Reinier Taboada 10, Martin Bisgaard 4, Kasper Young 3, Arnór Vidarsson 2, William Moberg 2, Evgeni Pevnov 2, Mads Kjeldgaard 1, Anders Martinusen 1, Mads Emil Møller 1.

Næste gang vi spiller på hjemmebane er på søndag d. 6 oktober klokken 14.00, hvor vi tager imod Nordsjælland. Du kan købe din billet til kampen lige her!