Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: FHK-Skanderborg/Aarhus Håndbold…

Tirsdag aften skulle vi forsøge at følge op på den flotte sejr over KIF Kolding, og samtidigt bringe os et godt skidt frem i tabellen, og mod en slutspilsplads. Det gik ikke helt som håber kan vi hurtigt afslører.

Vi starter kampen skidt, og er bagud med 3-1 efter 4 minutter. Derefter får vi bedre fat, og angrebsspillet får den snert tilbage, som kan nedbryde Skanderborg/Aarhus. Især Mads Christiansen og Junior Scott stod for det gode angrebsspil, og det fik os midlertidigt tilbage i kampen. Derefter kommer der en meget lang, og lige periode, hvor begge hold kæmper med at spille sig til de store åbninger. I den ene ende står Kristoffer Lauersen godt, og i den anden får vores offensive forsvar fat. Omkring minut 20 sker der noget. Skanderborg/Aarhus scorer til 10-7, og herefter følger vores dårligste periode i kampen. Et par tekniske fejl og en udvisning gør, at en ellers lige kamp, ender med en pauseføring til hjemmeholdet på 17-10.

Med det resultat ind til pausen, var det selvsagt op ad bakke i 2.halvleg. Vi starter lidt som vi slutter, med en fejl, og man får hurtigt associationer til Thisted. Men efter 46 min scorer Mads Christiansen til 26-20, og man begynder at fornemme optimismen. Derfra følger en mindre god periode, og selvom Thorsten kom ind og tog lid til sidst, så lad os bare være ærlige. Det blev aldrig vores halvleg. Gutterne forsøgte, og ingen slog op i banen. Men det blev en af de aftener hvor tingene ikke lykkedes, når de skulle lykkedes. Vi taber fortjent 33-25.

Topscorer for FHK blev Junior Scott med 4 kasser!

Næste opgave er på lørdag mod Nordsjælland Håndbold.