Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

U17-drenge er kommet godt fra start

U17-drengene spillede lørdag d. 28.9 første kamp i 1. division, hvor modstanderen var Skjern, som var seedet to´er i rækken. Derfor var den første kamp også en meget vigtig kamp for FHKs U17-drenge.

Fra start satte FHKs U17-drenge sig på kampen og endte med at gå til pause med en føring på 12-19.

I anden halvleg fortsatte FHK med at score mange mål, men til gengæld var der plads til forbedringer defensivt.

Sejren endte aldrig med at komme i fare og kampen endte med en sikker sejr til FHK på 34-38.

Frem mod næste kamp, som er mod SINE, vil Lars Frederiksen og Kim Næsby have fokus på defensiven til træning.

Topscorer for FHK blev Lukas Karlskov Hansen med hele 12 mål.

U17-drengenes hold 2, som spiller i 2. division, mødte søndag d. 29.9 VIES på udebane. De fik også en sejr med hjem i deres første turneringskamp med resultatet 24-26.

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere