Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

1 point adskiller alle fire hold i slutspillets pulje 2. Os, Skjern og TMS har alle 4 point, mens de forsvarende mestre fra GOG har 3 point. Det er en realitet efter den seneste spillerunde, hvor vi for anden gang i træk tager begge point med retur fra Sydfyn.

Med ca. 100 røde fans på lægterne i den intense arena i Gudme, var der lagt op til et fredagsbrag uden lige, hvor der var meget på spil. Med et nederlag ville vi have tabt de første 3 slutspilskampe og sat os selv i en svær situation med henblik på at skulle gå videre til semifinalerne. Omvendt, kunne vi med en sejr sørge for at puljen igen var fuldstændig åben og være helt med i ræset om én af de to semifinalepladser.

Hjemmeholdet i gult åbnede opgøret med en scoring, mens vi efterfølgende går direkte ned og laver en teknisk fejl, som Oskar Vind udnytter til at bringe GOG foran med 2-0 på 55 sekunder. Vi finder dog hurtigt fodfæstet og 9 minutter senere er vi foran med et enkelt mål.

Tobias Thulin, der ellers blot er ligaens 14. bedste målvogter målt ud fra redningsprocent, havde godt styr på tingene i kampens indledende fase, hvor han længe lå omkring de 50%. Som kampen skred frem fik vi dog styr på den svenske målvogter, der ender kampen på 23,3%.

Frem mod pausen trækker hjemmeholdet en smule fra og efter 30 hårde minutter er vi bagud 13-10 inden anden omgang.

Da vi går ind til 2. halvleg starter vi som lyn og torden. Anders Martinusen og Nikolaj Nielsen står for halvlegens første 5 scoringer og pludselig er vi foran 13-15 efter blot 35 minutters spil. Efter en timeout får GOG igen styr på spillet og i lang tid følges vi ad, hvor vi dog af flere omgange er foran med 3 mål ved 16-19, og frem til 19-22.

I de sidste 10 minutter bliver det ligeså spændende som det har været mange gange gennem sæsonen, hvor det er helt dødt løb. Oskar Vind bringer hjemmeholdet foran for første gang i lang tid ved 25-24, men vi udligner af flere omgange. I de sidste 5 minutter formår GOG ikke at score i 5 angreb i træk, som vi udnytter gennem først Martinusen og efterfølgende Kruse af to omgange til at lukke kampen. Så er det ren kosmetik at Zachariassen reducerer med 1 sekund tilbage på uret til slutstillingen 27-29.

Vi stempler ind i slutspillet med en sejr over de forsvarende mestre og er tilbage i toppen af vores tætte slutspilspulje. Næste opgave er Skjern Håndbold på udebane lørdag d. 20. april kl. 16.00. Kan vi vinde i Skjern, står vi med et godt udgangspunkt inden de sidste to runder, som begge afvikles på hjemmebane!

//FHK

//FHK

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere