Træningskamp: FHK-Ystad IF

Vi har taget turen over Storebæltsbroen, Øresundsbroen og er nu landet i Sverige. Her skal vi møde de svenske mestre fra Ystad IF, i vores femte træningskamp frem mod sæsonstart.

 

Ystad IF blev svenske mestre i 2022, for første gang i meget lang tid. Selvom de sluttede grundspillet som nummer fire, 9 point efter IK Sävehof, så spillede de et fremragende slutspil, der udmøntede sig i et svensk mesterskab, med samlet sejr over Skövde. Det skete efter straffekast i sidste kamp, hvor den endelige stilling endte med at blive 47-46, i hvad man roligt kan kalde; ”en dramatisk håndboldkamp”. Hver at bemærke er at de har den tidligere verdensstjerne Kim Andersson på holdkortet. Den 39-årige hårdt skydende højre back var med til at sikre dem titlen sidste år. Selvom han har rundet de 39, så bliver det stadig interessant at se vores forsvar blive matchet mod en spiller af hans kaliber.

 

Vi kommer med stor selvtillid til kampen, eftersom vi har gjort rent bord i de fire foregående. Det momentum skal vi forsøge at bygge videre på. Men først starter Einar Olafsson med at sætte nogle ord på hans første hele kamp i FHK-trøjen…

 

”Jeg var rigtigt glad. Der var nogle fejl her og der, men generelt var det rigtigt fint. Specielt var det rigtig fint for mig at vi spillede så hurtigt, det passer mig rigtig godt. Holdet er rigtigt aggressivt i måden at forsvare sig på det passer mig godt. Måske er jeg ikke aggressiv på den måde, at jeg fysisk lægger en spiller ned, men mere i at stjæle bolden etc.”

 

Einar uddyber, og fortæller hvordan han tænker de skal udbygge det momentum, som de første par træningskampe har givet…

 

”Men tænker altid, at måske er det ikke så godt at vi vandt med så meget sidste gang, fordi så tror man at man kan slappe af. Men som du ved, en sejr er en sejr, og vi skal møde et virkeligt godt hold. Så jeg er sikker på vi kommer til at spille godt, og holde samme fokus! Jeg glæder mig rigtigt meget til at møde de svenske mestre”

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer