Supersøndag hos Fredericia Håndboldklub…

En fuldstændig magisk supersøndag løb af stablen i Fredericia Idrætscenter, hvor intet mindre end 16 FHK-håndboldkampe blev spillet. Derudover fik vi skudt julen i gang, som altid er en stor begivenhed i FHK.

 

Søndag eftermiddag var Fredericia Idrætscenter omdannet til et sandt håndboldmekka. 16 kampe blev spillet, og de var fordelt ud på thansen ARENA 1,2 og 3. I thansen ARENA kunne de heldige hold få færten af hvordan det er at være ligaspiller i FHK, og opleve indløb, speak og musik for fuld drøn igennem hele kampen. Thorkild der er fast speaker til FHK’s ligakampe var hyret, som speaker for at give den bedste oplevelse. FHK-Fanzone- og Fanshop var ekstraordinært sat op. I Fanzonen kunne man som altid lave sjove aktiviteter bla. klippe din egen FHK-ligaspiller som nisse og pynte juletræet med ham. I Fanshoppen havde man mulighed for at blive helt klar til jul, med en masse fede produkter i udstilling.

 

 

Det var en søndag fyldt med håndbold og julehygge, som havde alt det en søndag skal have. I og med det også var 1. søndag i advent, så kunne man få æbleskiver og dermed skyde jule rigtigt i gang. Der var også et væld af andre hygge-muligheder. Man kunne blandt andet få: Popcorn, Fransk Hotdog, Slush Ice osv. der manglede ingenting, og det var tydeligt at ung- som gammel nød dagen.

 

 

Det var fantastisk at mærke det sus af sammenhold, som FHK og håndbold i forening kan skabe. Vi nød at se hvor mange der deltog, og håber meget på at vi får muligheden for at skabe lignende tiltag i fremtiden.

 

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer