Philips TV & Sound er ny platinpartner i FHK

Philips TV & Sound er ny Platinpartner i FHK

 

Fredericia Håndboldklub indgår en samarbejdsaftale med Philips TV & Sound, som dermed bliver Platinpartner fra sæsonen 2022/23.

Philips TV & Sound kræver ikke den store introduktion. Virksomheden er et veletableret internationalt brand, som mange er bekendte med. Den internationale elektronikgigant skal nu også være mere aktive på lokalplan – her i Fredericia.

 

Vi har i dag en sponsor- og samarbejdsaftale med vores landshold i håndbold og vi ser vores aftale med FHK som en del af vores fokus på håndbold. Vi ønsker at bruge FHK’s spillere til at teste og give feedback på vores serie af sports hovedtelefoner, kaldet Go fortæller Henrik Kyhl som er Administrerende Direktør for Philips TV & Sound i Norden, UK og Ireland.

 

Philips GO hovedtelefoner tilbyder fantastisk lyd, vandtæt design, god pasform og smart teknologi såsom UV-rengøring og pulsmåler – hovedtelefoner som er perfekte til spillerne og øvrige der ønsker lyd i øerne under træning.    

 

Desuden ønsker vi at skabet en årlig tilbagevendende event i håndboldmiljøet, vi er Global partner til Wings for Life World Run, som er verdens største individuelle løbeevent og arrangeres af Redbull. Løbet finder sted på samme tid over hele verden, her løbes for at samle penge ind til forskellige forskningsprojekter mod rygmarvsskader. Alle kan deltage. Løb eller gå ved at deltage i et af de fysiske løb eller deltag digitalt via Wings For Life app’en. Der kommer mere info omkring dette snart, så vi satser på at dig der læser dette også skal med.

 

Vi glæder os til samarbejdet og ønsker FHK’s herrehold held og lykke i slutspillet, afslutter Henrik Kyhl.

 

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne præsentere en global partner som Philips, der kommer med stort engagement til klubben.

 

Philips TV & Sound er et stort internationalt brand som er kendt verden over for sin kvalitet. I Fredericia Håndboldklub ser vi stort potentiale i samarbejdet med Philips, hvor vi blandt andet skal være med til at markedsføre deres produkter, fortæller Direktør i Fredericia Håndboldklub Thomas Renneberg-Larsen

 

Velkommen til Philips TV & Sound i Fredericia Håndboldklub. Vi glæder os til et godt og tæt samarbejde.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer