Philips giver lyd til hverdagen i FHK…

I løbet af en sæson er der mange timer på motorvejen for vores spillere. Når de kører landet rundt i bus, er det vigtigt at kunne koble helt af. I samarbejde med Philips, og deres serie Philips GO, er det nu blevet endnu nemmere for spillere og trænere, at koble af.

 

I Philips GO serien er der tre produkter, som alle har til formål at kunne levere lyd i højeste kvalitet, og som er designet til sport. Så hvad end vores spillere er til; Over ear, In ear eller den helt nye Open ear-model, så er Philips leveringsdygtige.

 

Blandt spillerne er begejstringen stor. Det betyder meget for dem, at udstyret er i orden, da opladningen til kampen, er en vigtig proces på kampdagen.

 

Einar Olafsson: ”Jeg valgte over ear-modellen, som jeg bruger meget, specielt fordi de også kan bruges i gym”

 

Junior Scott: ”Jeg tog også over ear-modellen, og jeg syntes det er fremragende til at lukke af for lyden, og jeg bruger dem meget når jeg skal slappe af”

 

Kristian Stoklund: ”Jeg tog over ear-modellen, og de er fandeme gode! Lyden er rigtig god, og jeg ville ikke tøve med at vælge dem igen”

 

I Philips GO serien er der en ny model kaldet ”open ear”. Den sidder ikke inde i øret, men ligger på kæben, og har det man kalder ”Bone cunduction drivers”. Det betyder at lyden kommer igennem kæben. Perfekt til sport, og til ham/hende der gerne vil kunne høre omverdenen, imens de lytter til musik.

 

Nikolaj Nielsen: ”De sidder godt, ligegyldigt om man går i haven eller om man sidder med dem i sofaen”

 

Emil Tellerup: ”Jeg syntes de sidder godt, og det er fedt at de ikke sidder i øret. Lyden kommer fint igennem, og det er smart at man kan tage opvasken, høre musik og samtidigt lytte efter børnene”

 

Kunne du tænke dig et af de lækre produkter fra Philips GO serien. Så behøver du ikke vente længe. Fra næste hjemmekamp mod TTH Holstebro d. 2 november, kan alle tre modeller købes i vores fanshop, med en særlig rabat.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer