seneste nyt

Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Om en uge går det løs igen

FHK har i løbet af den seneste uges tid spillet tre træningskampe, og dermed er holdet klar til når det går løs mod Bjerringbro-Silkeborg i Primo Tours Ligaen fredag d. 31. januar.

En sejr, en uafgjort og et nederlag.

Det er status efter de tre træningskampe. Den første blev spillet d. 18. januar mod norske det norske ligahold, Nærbø, der trænes af danske Marc Uhd og på daværende tidspunkt var på træningslejr i Danmark

Nordmændene spillede friskt til og havde en masse hurtige spillere, som FHK skulle indstille sig på. Som kampen skred frem fik FHK styr på nordmændene og efter en stærk afslutning på kampen endte det med at blive en FHK-sejr på 32-31.

Mandag gik det løs igen i thansen Arena. GOG havde taget turen fra Fyn, og i den kamp var der comeback på banen til Rasmus Thiemer-Jensen, der spillede sin første kamp siden sit skifte tilbage til FHK i sommeren 2019. Thiemer-Jensen blev benyttet i forsvaret i 2×15 minutter og var med til at udgøre et slagkraftigt forsvar.

Undervejs i opgøret mod GOG udgik både Jesper Lindgren og Rune Andersen med mindre skader, men på trods af det endte FHK med at spille uafgjort 27-27 efter at have været bagud 13-15 ved pausen.

Den sidste træningskamp blev spillet torsdag aften i Oksbøl, hvor modstanderen var Skjern. Til det opgør var FHK uden de to skadede spiller fra GOG-kampen, men de forventes begge at være klar, når det går løs mod BSH.

Til gengæld bød kampen på FHK-debut til Kristian Olsen, der er tilbage efter en lang skadesperiode. Olsen blev kastet for løverne med fem minutter tilbage af første halvleg. Straks tilkæmpede han sig et straffekast og i det efterfølgende FHK-angreb scorede han.

Olsens gode aktioner rakte dog ikke til en sejr i sidste ende. Skjern endte med at vinde opgøret 32-27 og dermed blev det til et nederlag i den sidste testkamp før det går løs mod BSH.