Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Nedtakt: Skjern Håndbold – FHK

Lige ved og næsten. En passende beskrivelse af den håndboldkamp vi var vidne til mandag aften i Skjern Bank Arena. Vi lider et knebent nederlag på 28-26 efter en tæt affære i det vestjyske, hvor spillet på banen var stort set upåklageligt.

Vi kommer godt fra start med flot spil på banen, hvor blandt andet Anders Kragh Martinusen leverede assists til vores 5 første scoringer. Et bundsolidt forsvar med Lasse Balstad i spidsen gjorde arbejdsbetingelserne for Emil Tellerup i målet gode. De grønblusede fra Skjern spillede også flot håndbold, hvor Lasse Mikkelsen og Eivind Tangen havde stor del i at hjemmeholdet gik til pause med 14-12.

Efter pausen kommer vi stormende ud og Cornelius Kragh har gang i skudarmen, mens Emil Tellerup tager pynten af Eivind Tangen. Gennem resten af kampen følges vi ad i en meget jævnbyrdig affære hvor forskellen på holdene aldrig var højere end 3 mål. Med 2:45 tilbage på måltavlen bringer Skjern sig i front med 3 mål og chancerne for point så svære ud. Men med et par hurtige reduceringer og redninger fra indskiftede Jens Fredsgaard bringer vi os tilbage på 27-26 med 1 minut tilbage. Skjern spiller rutineret og får med få sekunder tilbage afgjort kampen til slutresultatet 28-26.

Topscorer fra FHK blev Cornelius Kragh med 7 mål.

Det var godt at se en solid præstation med et velfungerende forsvar igen, som bevidner om vores berettigelse til at spille med i slutspillet. Der skal lyde en stor tak til HK Ultras og de medrejsende fans, som tog turen til Skjern en sen mandag aften.

Vi spiller sæsonens sidste kamp på hjemmebane i thansen ARENA på søndag d. 22. maj kl. 16.00 når Mors/Thy Håndbold kommer på besøg. Kom i hallen og når vi skal tage afsked med de spillere som stopper og vores cheftræner gennem 6 år Jesper Houmark.

//FHK

//FHK

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere