Nedtakt: Skjern Håndbold – FHK

Lige ved og næsten. En passende beskrivelse af den håndboldkamp vi var vidne til mandag aften i Skjern Bank Arena. Vi lider et knebent nederlag på 28-26 efter en tæt affære i det vestjyske, hvor spillet på banen var stort set upåklageligt.

Vi kommer godt fra start med flot spil på banen, hvor blandt andet Anders Kragh Martinusen leverede assists til vores 5 første scoringer. Et bundsolidt forsvar med Lasse Balstad i spidsen gjorde arbejdsbetingelserne for Emil Tellerup i målet gode. De grønblusede fra Skjern spillede også flot håndbold, hvor Lasse Mikkelsen og Eivind Tangen havde stor del i at hjemmeholdet gik til pause med 14-12.

Efter pausen kommer vi stormende ud og Cornelius Kragh har gang i skudarmen, mens Emil Tellerup tager pynten af Eivind Tangen. Gennem resten af kampen følges vi ad i en meget jævnbyrdig affære hvor forskellen på holdene aldrig var højere end 3 mål. Med 2:45 tilbage på måltavlen bringer Skjern sig i front med 3 mål og chancerne for point så svære ud. Men med et par hurtige reduceringer og redninger fra indskiftede Jens Fredsgaard bringer vi os tilbage på 27-26 med 1 minut tilbage. Skjern spiller rutineret og får med få sekunder tilbage afgjort kampen til slutresultatet 28-26.

Topscorer fra FHK blev Cornelius Kragh med 7 mål.

Det var godt at se en solid præstation med et velfungerende forsvar igen, som bevidner om vores berettigelse til at spille med i slutspillet. Der skal lyde en stor tak til HK Ultras og de medrejsende fans, som tog turen til Skjern en sen mandag aften.

Vi spiller sæsonens sidste kamp på hjemmebane i thansen ARENA på søndag d. 22. maj kl. 16.00 når Mors/Thy Håndbold kommer på besøg. Kom i hallen og når vi skal tage afsked med de spillere som stopper og vores cheftræner gennem 6 år Jesper Houmark.