Nedtakt: Hullet blev aldrig lukket

Onsdag aften bød på et rivalopgør af de store, da vi var i Sydbank Arena for at spille mod hjemmeholdet fra KIF Kolding.

Det lå i luften at vi havde et brag af en kamp i vente og stemningen fejlede absolut ingenting. Hjemmebanepublikummet var klar til at lægge pres på os, mens mere end 200 medrejsende fra FHK og HK Ultras kvitterede med forrygende stemning den anden vej.

Mads Hansen og Jesper Madsen styrede fløjterne og lagde en linje, hvor der måtte blive gået til den, hvilket klæder et opgør som dette. Kun 2 gange i løbet af kampen måtte de have 2 fingre i vejret og sende en spiller fra hvert hold ud på bænken – begge situationer pga. fod på bolden.

Vi kom foran 0-1 efter 30 sekunder, hvilket desværre skulle vise sig at være vores eneste føring i opgøret. Hjemmeholdet svarede igen og begge hold fulgtes til stillingen 4-4. Herefter laver vi 3 tekniske fejl og brænder et par chancer, hvilket baner vejen for at hjemmeholdet kan trække fra til stillingen 8-4.

Nyklippede Kasper Young viser stepper ind og er sikkerheden selv. han kvitterer med 3 hurtige scoringer og fremtvinger en timeout ved hjemmeholdet ved stillingen 12-9. Vi er så småt ved at have styr på angrebsspillet, mens vi også i perioden er gået i 7-mod-6. Kort efter timeouten havner bolden først hos Bisgaard på venstre fløj, inden den igen er hos Young i modsatte side og vi er kommet helt tæt på med stillingen 12-11. Desværre ville hjemmeholdets nr. 1, Magnus Brandbyge det anderledes og han nupper et par skud fra vores skytter, inden vi brænder vores 2. straffekast efter tid i første halvleg og vi må gå i omklædningen bagud 19-15.

VI fortsætter 2. halvleg i 7-mod-6, men får desværre 2 hurtige ned i tomt mål, efter et par tekniske fejl. Vi halter efter igen, men formår endnu engang på Kolding-fejl og redninger i målet at spille os på 25-23 og det hele er endnu engang åbent. Som så mange gange før i kampen skifter momentum endnu engang og Erik Toft og Viktor Nevers bringer hjemmeholdet i front med en håndfuld endnu engang.

Vi er tæt på af flere omgange igen, men hver gang vi skal helt op på omgangshøjde, laver vi tekniske fejl eller brænder på Brandbyge i Kolding-målet. Vetle Rønningen kan definitivt lukke opgøret, da han med en scoring til +5 med 3:30 tilbage på uret sætter os i en vanskelig position. Der bliver byttet lidt mål til sidst og vi formår ikke at hente forspringet fra 1. halvleg og kampen slutter 35-31 til hjemmeholdet.

Topscorere for FHK blev Kasper Young og Anders Kragh Martinusen, der hver laver 6 mål.

Tak til de mange fans der havde taget turen til Sydbank Arena for at støtte os, det er vi meget taknemmelige for. Vi  skal op på hesten igen og arbejde videre mod den sidste grundspilskamp, inden slutspillet begynder efter påske. Modstanderen er Nordsjælland Håndbold og kampen spilles i thansen ARENA onsdag d. 5. april kl. 19.00. Vi glæder os til at se jer igen!